jota olen suunnitellut kirjoittavani jo pari päivää... 48650.jpg

Perjantaina kävin siis tekemässä työssäoppimispaperit erääseen liikkeeseen ja olipa kiva reissu taas. Tapasin myyntihenkilöistä lähinnä niitä miespuoleisia - semmoisia keski-iän paikkeilla olevia huumormiehiä tuntuivat olevan. Ao. liike etsi työntekijää tuossa taannoin myös avoimesti, mutta käsitin etteivät he ottaneet tässä vaiheessa vielä ketään muuta (kuin minut). Ja myymäläpäällikkö sanoikin, että mikäli heillä ei ole mun työnteosta nokan koputtamista, niin työpaikka ois sitten tiedossa. Bueno homma.

Toi liike on ns. erikoistarvikeliike, joten opeteltavaa on ja tulee olemaan riittävästi. Nyt alkuun olen sekä koulussa että tuolla, koska haluan ottaa noista teoriaopinnoista kuitenkin kaiken olennaisen irti. Ainakin markkinoinnin tunneille haluan osallistua ja suorittaa ne atk-ajokortin puuttuvat modulit. Mitkäs ne muuten mahtaa olla... Suoritettuina on tekstinkäsittely (3), taulukkolaskenta (4), internet (7) sekä tietotekniikan perusteet (1). Suorittamatta on siis grafiikka (6) - eikun hetkinen, senhän mä suoritin  PowerPointilla... No, laitteen käyttö ja tiedonhallinta on ainakin tekemättä, sitä opiskelevat toisessa ryhmässä tällä hetkellä, joten koe on tulossa. Samaten tietokannat (5) on suorittamatta. No, kyselen huomenna koulussa, onko toi taulukkolaskenta suoritettu vai muistanko väärin. Joka tapauksessa mun täytyy laittaa viestiä ajokorttikokeet pitävälle opelle, jotta voitaisiin sopia suoritusajat - nehän voi olla muidenkin luokkien kanssa kuin omani. Huomenna täytyy myös pyytää mein omalta opelta hänen lupaamansa ennakkolukkarit lopuille teoriaviikoille - kaikkihan lähtee työssäoppimaan viimeistään 20.11., joten ei tässä nyt niin hirveesti enää tätä teoriajaksoa jäljellä olekaan.

Tiistaina meen sitten töihin ja silloin sovitaan työaikoja. Tuntuupa oudolle, kun joutuu pitkästä aikaa suunnittelemaan aikataulujaan viikkoja eteenpäin, jokaista päivää. Eiköhän tähän taas totu... toivottavasti 48651.jpg