Tänään on hyvä mieli. Vaikka pää onkin täynnä moskaa (=räkää) ja vointi on muutenkin vähän flunssainen. Hyvä mieli on kivaa.

Olin siinä haastattelussa aamupäivällä, ja ainakin omasta mielestäni meni hyvin. Tosin olin 5 minuuttia "myöhässä", vaikka oikeasti olin paikalla jo 5 minuuttia ennen sovittua aikaa, mutta odottelin väärässä paikassa. Onneksi lähdin vaeltamaan käytävää pitkin, muuten olisi jäänyt kokonaan väliin... Haastattelijoista toinen kysyi varmaan 5 kertaa, että miksi haluan vaihtaa alaa, kun referenssini omalta alalta ovat näin vahvat... No, toivottavasti vakuutin hänet ja haastattelukumppaninsa motivaatiostani - uskon niin. Päätös tulee pääsiäisen jälkeen, ja itse kurssi alkaisi sitten 24.4. Ensin neljä viikkoa isommalla porukalla (35 henkilöä), jonka jälkeen 17 tippuu pois ja jäljelle jää 18 alalle soveltuvinta ja motivoituneinta. Uskon nyt vähintäänkin tuohon neljän viikon jaksoon pääseväni mukaan, ja todennäköisesti myös jatkoon, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Sopivasti muuten tuli posti ihan vähän ennen kuin lähdin ja sieltä oli tilaamani Positiivareiden korttipaketti. Hyvällä mielellä pääsin siis lähtemään. Toi korttikokoelma on kyllä mahtava :)