Nyt alkaa tauti ilmeisesti olla voitettu *koputi kop kop vaan*, ainakin tänään oli jo herätessäkin parempi olo. Mies kasaa keittiössä uutta tietokonetta kaverinsa kanssa. Voi sitä ihailun määrää, kuinka hienoja ne osat onkaan ;) No, tässä projektissa on pari hyvää puolta kyllä.
Ensinnäkin, mä saan itselleni miehen vanhan kompun, tai oikeastaan se tulee mun ja esikoisen yhteiseksi. Totesin nimittäin, että on todennäköisesti helpompaa, että meillä on käytössä samassa huoneessa kaksi konetta äidille ja tyttärelle, kuin että ne ovat erikseen. Pystyy paremmin valvomaankin sitä surffailua. Ja mä voin jakaa tarvitsemani ohjelmat kahdelle koneelle; pöytäkoneelle enemmän tehoa ja muistia vaativat (kuvankäsittelyt ja pelit nyt ainakin) ja perussimppelit tähän läpykkään. Läppäri kun ei kauheesti tykännyt, kun ajoin tähän Sims2sen, on ollut aika tukossa sen jälkeen... Ja sitä paitsi ei tarvi vetää sitä piuhaa joka ikiseen huoneeseen (ainakaan vielä), kun se langaton lähiverkko ei jostain syystä suostu meillä kunnolla toimimaan. Luultavasti liikaa betoniseiniä tiellä. No mutta, takaisin asiaan.
Toiseksi, tietokoneen osat on pakattu kauhean kivoihin laatikoihin, jotka mä luonnollisesti haalin itselleni askartelukäyttöön =) Hirmu kivaa *läpsyttää käsiään yhteen innoissaan*

Käytiin myös ostamassa mulle tuossa viikolla uus häsäilyväsäilypöytä. Semmoinen kunnollinen perinteinen toimistopöytä, metallinen runko ja puulevy pöytätaso. Pöydässä oli myös laatikosto, jota en kyllä tarvinnut, mutta se löysikin paikkansa loistavasti miehen tietokonenurkkauksesta. Ja pöydän hinta: 30 euroa. Ei mun mielestä kovin paha. Kirppikseltä hänet löysimme. Tuolla kirppiksellä oli jokin aika sitten aivan unelma Iskun / Askon kulmapöytä, joka ois maksanukin vaan 90,-, mutta se oli liian iso meille. Mut Se ois ollu siisti. Samoin tuolla samaisella oli aivan jumalainen myyntitiski *heh*, harmi vaan, ettei mulla ollut silloin, eikä kyllä ole vieläkään sille käyttöä. Mutta se oli kyllä Kaunis. Ja hintaakin oli vissiin 500, joten se siitä.

Lapsille pitäisi ommella vaatteita ASAP, katsotaanpa jaksaisinko jo tänä viikonloppuna aloittaa. Esikoisella varsinkin on akuutti pula housuista. Sitä kuitenkin haluaisi pukea lapsensa kouluun siisteissä, puhtaissa ja ehjissä vaatteissa eikä ihan missä sattuu rönttätönttä kledjuissa.

Mutta nyt kauppaan herkkuostoksille =D