Taas tuli käytyä tuhlaamassa, mihinkäs muuhun kuin askarteluun... Tarkoitus oli hakea Lidlistä nuo alla mainitut ja löytää jostain pitkiä pinsettejä (olen hävittänyt saumurin mukana tulleet...)

Lidl pääsi eroon yhdestä pakkauksesta pihtisarjaa (reikäpihdit - eikun revolverilävistin (rofl), painonappipihdit ja nepparipihdit ynnä 100 kpl neppareita ja 25 kpl sirkkoja edit: eikun 25 kpl neppareita ja 100 kpl sirkkoja), 2 pakkauksesta ommeltavaa tarranauhaa ja 1 pakkauksesta teleskooppivarrella varustettua magneettista ruuvimeisseliä vaihtopäillä. Ja ostin mä sieltä kaksi pussia lakuakin, kun se on edullista.

Kävin vielä HongKongissa myös tutkailemassa. Ja Avot. Työkalupuolelta löysin 300 kpl pussin sirkkoja (vai mitä eyeletsejä ne on nykyisin nimeltään) hintaan 1,50 E. Pussissa on kuparin, kullan, "hopean" ja mustan värisiä sirkkoja. Ei hajuakaan,mitä noi yleisesti maksaa, mutta tuo hinta kuulosti musta kohtuulliselle. Pinsettejä en honkkarista löytänyt, mutta mukaan tarttui myös työntömitta niiden neulepuikkojen mittaamiseen, sekin maksoi 1,5 E.

Yhteensä tuhlaisin siis 14 euroa, voi kauhistus ;) Kyllä mää oon sitten leväperäinen =D