Kiitoksia vaan haasteesta Kultalankaa blogiin, tottahan toki haaste oli otettava vastaan. Kyseessä on siis 53751.jpg haaste (linkkikuvakkeen tein Ihan Itse, Milli muksuille -blogipoikien virallista odotellessa... Saapi lainata ken haluaa, siis tuota mun tekelettä). Hommahan toimii siis näin:

"Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja / tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä." (lähde: Milli Muksulle -blogi)

Itse haastan mukaan seuraavat blogit, jotka kuuluvat omiin suosikkeihini:

Ihan Itse blogia seuraavat henkilöt
Ihan Itsen äipän eli Pörrön
Unikissaisen Tiian
Herkun
ja laitetaanpa vielä Mediaopettajallekin