Niinpä. Kakkonen on ihqussa Tahto / uhmaiässä... Erityisesti nukkumaan meneminen on oikea show, olipa kyseessä päivä- tai yöunet. Varsinkin nyt, kun kakkonen on ollut poissa hoitopaikasta reilun viikon (sairastelua + hiihtoloma), niin alkaa käydä äidin hermoille...

Tänään aloin laittamaan kakkosta päiväunille 11 paikkeilla - hän nukahti lopulta 13.15 aikoihin... *huoh* En kyllä kauhean tomerasti häntä nukkumaan laittanutkaan *nolotus*. Hävettää myöntää, että annoin taaperon voittaa itseni henkien taistelussa muutamaankin otteeseen, kun ei vaan jaksa. No, lopulta totesin, että ei himpula, pakko se on saada nukkumaan, muuten koko loppupäivä on tätä samaa warzonea. Ja aHAa *Bling*, miksen mä aiemmin ole tullut tätä ajatelleeksi: tsi-trikoinen kantoliina kaapista ylle ja taapero kyytiin. Jiihaa! Hetken aikaa totuteltiin liinailuun, sitten saatoin jo istahtaa sohvalle ja siihen hän nukahti <3 Valloittavaa! Ihanaa! Hetken aikaa jouduin myös miettimään, että mitenkäs siitä kietaisuX2sta pääseekään kiemurtelemaan ulos ilman täyttä sidonnan purkua, mutta onnistuihan sekin (toim. huom. smokkivyö alas, toisen puolen henkselit pään yli ja se on siinä)

Kyllä liinailu on sitten kivaa. Olin jo hiukan ehtinyt unohtaa, kuinka mukavaa se onkaan, onhan edellisestä kerrasta jo... pitkä aika. Antti-murummekin on lainassa, täytyy pyytää takaisin, jos vaikka tulisi enemmänkin pitkää liinaa taas käytettyä. Enpä olisi kyllä uskonut, että saisin uuden liinailuaallon Pitkällä liinalla käyntiin tuon 2 v 2 kk ikäisen kakkosen kanssa, lonkalla olenkin kantanut mitä erilaisimmilla liinavirityksillä (pääasiallisesti pasminatyyppisistä kaulahuiveista solmituilla lyhyillä) ja kannan varmaan jatkossakin, kun se on  niin vaivatonta (ja kaulahuivi on oikeastaan aina mukana).

Onpa hyvä fiilis =D