No niin, koulussa istumista jäljellä torstai ja perjantai, sitten ollaan kaikki töissä kokopäiväisesti. Ja nyt sitten lähtee ressiä pukkaamaan. Perjantaiksi pitäisi olla markkinointisuunnitelma kirjoitettuna ja perjantaina saamma ohjeet lopputyön tekemiseen - lopputyöhön, jota meillä ei edes pitänyt olla. Ai miksi sellainen sitten tehdään? No, siksi kun osa meidän luokasta on käynyt koulussa miten sattuu ja opettajat ovat velvollisia kuitenkin täyttämään tietyn määrän tunteja, jotka rahoittajataho (=TE-keskus) on maksanut. Että kiitos vaan. No, en mä oikeesti oo mitenkään ihan hirveän paljon näreissäni, mutta tottahan se nyt vähän sieppaa, kun itse on aktiivisesti istunut siellä koulussa ja annetut kotitehtävätkin suorittanut omasta mielestäni ihan kelvollisesti (eikä opettajiltakaan ole nuhteita kyllä kuulunut). Itsellänikin on kyllä pari kirjallista työtä rästissä - tulivat tehtäviksi siinä vaiheessa, kun jo aloittelin työssäoppimista kuukausi sitten ja siksi jäi vähän epäselväksi, että täytyykö mun ne tehdä ja jättää vai ei. Tänään päätin, että teen ne nyt sitten kuitenkin, vaikkei erikseen ole kehoitettukaan - eipähän jää sitten kelleen mitään nokan koputtamista. Nih. Eikä tuo tuleva lopputyökään nyt mikään gradu ole, mutta vaatiihan se aikaa jostain otettavaksi.

Tulipahan vaan mieleen, että sympatiseeraan, emppaan ja komppaan tässä yhteydessä kaikkia Opiskelijoita, joilla on työn alla tai lähitulevaisuudessa edessä opinnäytetyön, lopputyön tai vaikka gradun kasaaminen ja kirjoittaminen - kaikki tsempit Teille!


Jospa sitä saisi tänään vielä kirjoitettua markkinointisuunnitelmaa, luokkakaverit kyllä lohduttelivat tänään, että ei sen tekeminen kestä hirveän pitkään, kunhan pääsee alkuun. No, ei siinä kai sitten auta kuin aloittaa...