Illalla sain vihdoin valmiiksi ne keittiötuolien irtopäälliset. Tai siis toiset niistä. Olen kyllä varsin tyytyväinen lopputulokseen, vaikkei se ihan napakymppi olekaan - siis ompelutyön osalta. Kakkospäällisiksi tarkoitetut ajoivat tällä kertaa ohi, eli kuviokankaasta tehdyt valmistuivat ensin. Noi toiset on yksiväriset, valkoiset, ja hurautan ne varmaan huomenna, tai ainakin tällä viikolla loppuun. Ei niistäkään puutu kuin yksi kuminauhakuja ja kuminauhan pujottaminen, joten voiton puolella ollaan.

Päivän aikana jouduin myös tekemään koneille huoltoa - ihan pientä kylläkin onneksi vaan. Imurointia ja öljyämistä siis. Ompelukoneen kanssa onneksi osasin jo varautua siihen, että se öljy valuu joka paikkaan = tuhrii ommeltavan langan ja sitä kautta sitten kankaankin. Kaivoinkin ompelutarvikkeistosta esiin Lidlin halpislangat, ja tein öljyn kulutukseksi auringon =) Aika hauska tuli, täytynee harjoitella jossain vaiheessa vähän paremminkin tekemään tuommoisia kuviohässäköitä ihan perustikeillä. Brodeeraavaa konettahan mulla ei olekaan - ehkä sitten joskus *huoks*

Ompelukoneesta ja saumurista pölyjä imuroidessani sain idean imuroida samalla tämän läppiskän myös. Siis näppäimistön välit lähinnä oli tarkoitus imuttaa. Imuri olikin vaan niin tehokas, että se söi mun R'n. KÄÄÄÄÄK!!! En mä ilman R'ää tuu toimeen, en, joten pölypussi auki vaan ja tonkimaan. Sisältö oli varsin mielenkiintoinen: siellä oli mm. Barbien hiusharja, pyykkipoika ja sekoitustikku. Jokaisen näiden kohdalla ihmettelin, miten ne ovat sinne päässeet, on ne kuitenkin melko suuren kokoisia. Mutta siellä ne olivat, ja löytyi se R'kin lopulta. Nyt hän on päässyt jo turvallisesti takaisin kotiin, ja toimiikin ihan moitteettomasti rrrrrrrrrrr =)

Huomenna jos olis tehokas, ja kävis vähän kaupoilla. Olen onnistunut hukkaamaan saumuriin kuuluvat pinsetit, ja niille täytyis löytää korvaava tuote. Lidlissä oli mun mielestä tässä jossain vaiheessa semmoinen pinsettisetti myynnissä - hyvä tekosyy mennä sinne huomenna tsekkaamaan tarjoustuotteita muutenkin. Ainakin tarranauhaa näytti olevan tulossa huomiseksi myyntiin ja jotain työkaluja. Niin, ja ne painonappipihdit. Mulla onkin kyllä yhdet semmoiset, mutta ne on aika raskaat käyttää, ja epäilen hiukan niiden olevan jotenkin muutenkin rikki. Niissä oleva rei'itin systeemi ei ainakaan pyöri kunnolla. Ja se Litukan paketti oli muistaakseni hinnaltaan ~3 eukkua, joten ei paha. Ilmeisesti pakettiin kuuluu myös sirkkoja.

AAAAAARgh, mä vihaan tätä, kun kaikki tavarat on missä sattuu. Tällä kertaa syy on siinä, että mun "valtakunta" siirrettiin olohuoneen puolelta tänne työ/leikkihuoneeksi muutettuun soppeen, ja tavarat on vielä "muuttokuormassa". Tarvitsisin toisen kirjahyllyn pätkän, jotta saisin kaikki tavarat Omille paikoilleen Omaan järjestykseen. Jos joku minut IRL tunteva tämän lukee niin toim. huom. Kyllä, minäkin haluan laittaa tavarat järjestykseen ja pitää ne niin. Asioiden täytyy vaan antaa Etsiä paikkansa ;)
Tällä kertaa huudon ja murinan aiheutti omilla teillään oleva kameran datakaapeli. Halusin siirtää kuvia koneelle, vaan eipä tarvii, kun ei oo johtoa. Kuvat saavat siis vielä odottaa, lisään ne myöhemmin.