Helle siis  pakottaa jo mun päätä. Niin kivaa kuin se onkin, että on lämmintä, niin tälle kiitti riittäis jo. Tänään huomasin töissä pyöritteleväni kassalla tuotteita käsissäni ihan tarpeettomasti - hintalappu kun oli koko ajan siinä mun nenän edessä. Sanoin myös ihan kummia lauseita ja ajatus ei leikannut sitten Yh tään. Ja tää oli nyt jo toinen päivä putkeen tämmöstä. Blaah. Sain sentään itsestäni irti sen, että kävin ostamassa itselleni työkengät Instrusta. Koska siellä oli Ale (seli seli) ja oli tarvetta myös uusille vapaa-ajan sanduloille, ostin semmoisetkin. Ne nyt varsinkaan ei kyllä mun mielestä olleet kalliit - lähtöhinta 65, 20 % alennuksella 52,- Työkengiksi ostin kanssa sanzkut, nekin oli alennuksessa ja loppuhinnaksi tuli jotain ~70 E. Ihan kohtuulliset hinnat mun mielestä, laatu on vissiin kuitenkin ihan kohillaan. Ainakin ne tuntu työpäivästä rasittuisiin jalkoihin tosi hyville noit kenkät.

Sekoilen töissä nyt päivittäin, koska taloon tulee joka päivä uutta ihQua tavaraa. Tällä erää lähinnä paperiosastolla olen friikkailut - tai ehkä pikemminkin yrittänyt olla kuolaamatta kaikkea coolia uutta tavaraa. Jos ei ois rahasta tiukkaa, niin oisin jo ostanu vaikka mitä. Mm. pinkin kansio-luentolehtiö systeemin, samaa sarjaa oranssin kodinkansion, Stabilon uuden 25 kynän pakkauksen, irtokyniä, tarroja, kiiltokuvia, 3-D tarroja... U name it. Jotta en ihan pennitön olisi näiden parin kuukauden jälkeen, yritän vältellä paperiosastoa 48650.jpg. Tosin samanlaisia friikkikohtauksia tuolla voi saada ihan millä osastolla tahansa - ei kylläkään ihan niin rajuja 48650.jpg

Eilen illalla otin (siihen kohtaan typerän ja idioottimaisen) homman työn alle - aloin tekemään esikoiselle vaatteita. No, housuja oikeasti piti tehrä, mut aloinkin vääntämään raglanhihaista T-paitaa, joka näyttää niin kivalle Ottobreessä... Siis voiko homman enemmän solmuun hoitaa? Käyttämäni trikoo on raidakasta - eivätkä raidat todellakaan olleet kohdakkain. Hihat sain kyllä nätisti ommeltua etu- ja takakappaleeseen kiinni, mutta ne hihat meni väärinpäin. Siis saumat ulospäin. Tämän huomasin tietenkin vasta ommeltuani sivusaumat. Onneksi käytin halpistrikoota, joka oikeastaan on ostetttukin kokeiluja varten. Jos oisin käyttäny tota nätimpää "tahdon oikeasti vaatteeksi" trikoota, niin jopa ois ottanu päähän. Nytkin vähän. Mut ei kauheesti. Vaatteet jäi siis lopulta tekemättä, ehkä parempi niin. Täytyy ettiä noista ohjeista jotkut hyvät kaavat nyt valmiiksi, että saisin niitä trikoohousuja noille timperoille tehtyä ihan käyttöönkin asti eikä vaan suunnitelmissa.

Kah, mahtaakohan huomenna jo sataa vettä? Jos riski on suuri, niin meen autolla, jos pieni niin pyörällä. Tarkistamme tilanteen... Ilmatieteenlaitos kertoo sään olevan huomenna epävakaan ja ke-to yönä saattaisi ukkostaakin. Hmmm.. No mitäpä sanoo sitten Foreca - puolipilvistä koko päivän ja yön. Ke-to yöllä satais. Jahas. Mitä tuostakin nyt pitäis sitten olla mieltä... Täytynee kattoa tilannetta aamulla.