Tänään sain polkupyörän kevätkunnostuksen tehdyksi, kiitos Lidlin. Ai miksi? No kun siellä oli tänään tarjouksessa a) polkupyörän jalkapumppu ja b) polkupyörän työkalusetti. Noiden lisäksi sorruin vielä ostamaan omaan pyörääni langattoman ajotietokoneen - vai mikä se härpötin sitten onkaan nimeltään, sekä esikoiselle alumiinisen juomapullon. Nyt on niin minun kuin esikoisen pyörätkin putsattu ja renkaat paineistettu oikein, joten eikun sykkelöimään ;) Esimakua otin jo hakemalla kakkosen pyöräillen päiväkodista. Hyvin rullas.

Koulussa tehtiin taas vähän lisää oman itsensä tuntemista ja iltapäivä olikin etää - SWOT analyysi pitäisi jälleen kerran tehdä, ja tälläkin kertaa se on yhtä vaikeaa kuin aina ennenkin.

Äsken selvittelimme viikonlopun kuvioita ja itsekkäinä kakkiaisina otimme miehen kanssa Piiitkän viikonloppuvapaan lapsista. Hiukan jännittää, miten kakkonen sopeutuu tilanteeseen, mutta eiköhän se hyvin mene, kunhan ilmoja piisaa. Ulkoilemaan pääsee mamman luona kuitenkin paljon enemmän kuin kotona ja kun vielä on luvassa Tivoli-reissu mummin ja papan kanssa, niin toimintaa ainakin on yllin kyllin.