Sain vihdoin hihattimen valmiiksi - osat odottelivatkin jo aika tovin erillään toisistaan... Yhdistämisen jälkeen totesin selkäkappaleen alareunan jäävän ikävästi lörpsöttämään, täytyy laittaa sinne rypytyslankaa vähän ryhdittämään. Kaikin puolin kyllä ihan onnistunut luomus noin muuten. Ohjettahan ei ollut, vaan tein ihan soveltaen, hyvin onnistuivat kuitenkin hihatkin, kapenevat just passelisti. Lankaa kului melko tarkkaan 3 kerällistä ja laatu oli siis Novitan beige Teddy, kutosen puikot. Hihat neuloin samaan aikaan ja yhdeltä kerältä kerrallaan; sisä- ja ulkokerältä eri hihaan. Toimi varsin mukavasti tuokin systeemi, ajattelin välttäväni mahdolliset värierot tuolla tavalla, koska kerät olivat eri värjäyserää. Lopputuloksessa ei kyllä sävyeroja näy, mutta olis voinu käydä huonomminkin.

Neuloin myös kerällisen vaaleanpunaista Samosta suorakaiteen malliseksi pitsihuiviksi virolaisella ohjeella - kiva malli oli. Luokkakaverini myös selvensi mulle tiistaina suurimman osan käytetyistä merkeistä, joten nyt voin kokeilla jotain muutakin mallia.

Viime lauantaina tuli piskuinen paniikki, kun olimme lähdössä "äitienpäivälounaalle": kakkoselle ei ole mitään fiksua päälle pantavaa... Selasin hulluna ensin lehtiä läpi, ja totesin sitten tekeväni hälle tutulla kaavalla liivimekon. Ihan kiva siitä tulikin, ajattelin kylläkin lisätä vielä vuorikankaan helmaan pitsiä vilkkumaan :)

Täytyykin ottaa noista kuvia ja laittaa näytille, kunhan ehdin ja muistan. Nyt petiin lepäämään.