Työnjuhla tuli vietetyksi railakkaissa merkeissä *trööt*, ihan mukavaa oli kyllä. Oikeastaan tahran vappuriemuun toi vain bileiden (olimme siis tuttavan luona) loppupuolella tapahtunut kenkäepisodi, jonka loppuratkaisu jäi ratkaistavaksi toisaalla... Enkä ole kyllä ihan varma, että haluanko edes tietää miten kävi ja kenelle...

Tänäänkin oli taas vaikeuksia ehtiä kouluun, ja nyt myöhästyinkin ihan oikeasti 10 minuuttia aamulla. Tosi vaikeaa opetella uusi rytmi, tai oikeastaan mulle tuottaa vaikeuksia lähinnä osata Lähteä oikeaan aikaan kotoa, jotta ehdin a) viedä kakkosen hoitoon ja b) ajaa koululle ja saapua perille ajoissa. Ex-työpaikkaan tätä ei voi verrata millään tapaa, koska siellä meidän työaika alkoi 13.30 tai myöhemmin - sinne mä meninkin aina hyvinkin ajoissa, kun se aika olisi joka tapauksessa mennyt siinä päivällä "hukkaan". Mutta kai tää tästä oikenee, tsemppaan vaan ihan villinä.

Päädyin muuten purkamaan sen kierteelle kääntyneen Samos-neuleen ja vähensin silmukat puoleen alkuperäisestä - nyt se eka, hieman vajaa, kerä on kulutettu loppuun ja vaihdan toiseen - ja kohta mulla onkin käsissäni uusi Laukku eteenpäin lähetettäväksi. As if... Täytyyhän siihen tehdä vielä a) kahvat, b) vuori, niin ja c) ommella pohja kiinni... Mutta eiköhän se tässä kuukauden sisään ;)