Eilinen päivä meni likipitäen kokonaan kaavoja etsiskellen ja piirrellen, lähinnä itselleni. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Mittailin itseäni oikean kaavakoon löytymiseksi ja  j ä r k y t y s. En toki mikään keijukainen ole edes kuvitellut olevani, mutta minulle määräytynyt koko on about 2 kokoa isompi, kuin mitä kuvittelin. Ja se, että sekä rinnanympärys, vyötärön ympärys ja lantion ympärys ovat sama mitta (+/- 2 cm) oli ehdottomasti liikaa. Nyt on totisesti ryhdistäydyttävä, ja alettava harkitsemaan mitä laittaa suuhunsa. Ja tulevat työmatkat saavat todellakin sujua pyöräillen (paitsi sateella, se on liian extremeä mulle). Täytyykin tänään käydä koeajamassa se reitti, jotta tiedän paljonko aikaa täytyy siihen varata. Matka ei kuitenkaan ole mikään kummoinen, ~ 4 km.

Löysin lopulta myös sen housujen kaavan, jota voin käyttää housuihin kuin housuihin pienin muutoksin. Tein eilen illalla (yöllä) lakanaversion mallin sovittamista varten, ja hyvät on. Noi lakanahousut on muuten ihan ykköset kotihousuiksi ;) Tänään täytyy kaivella kangasvarastoista sopiva kangas capreiksi muuntumaan, ja josko sitä saisi lapsillekin suraistua edes muutamat housut tms. Varsinkin esikoisen kanssa on aika kinkkistä tällä hetkellä vaatetuksen suhteen.

Mutta nyt toimeen, ettei mene koko päivä (taas) koneella istumiseksi.