Kiitos paljon kommenteista - IIIIIISO halimus Teille kaikille ja kiitos *lentosuukkoja*
Ja siihen liittyen: Lumikki! Osoite ja sen sellaiset on kadoksissa! En ole siis kuullut/lukenut teistä mitään kuukausiin - mielessä olette kyllä olleet. Laita vaikka spostia päräjämään... ;)

Kuten otsakkeestakin voi päätellä, menee jo vähän paremmin. Päätä ei ole särkenyt juurikaan pariin päivään, pientä vihlontaa vaan silloin tällöin vaan lieneekö enemmän psykosomaattista, kun ilmenee lähinnä ärjähdellessä tai kinatessa tai välittömästi näiden jälkeen... Jep, pahantuulinen olen tainnut olla totta totisesti koko viime viikon kotonaoloajan *ja taas nostaa päätään se huono-äiti-fiilis* ja syykin on kyllä ihan selvä, siis minulle. Vaan eipä se oikeuta moiseen käytökseen, vaikka kuinka tietäisi.

Uusina oireina on ilmennyt kummallista kutinaa ensisijaisesti oikeassa jalassa koko koiven osalta, keskittyen kuitenkin sääreen. Semmoista kummallista puuntumisen tunnetta ja kipristelyä, ihan kuin jalka olisi hiukan turvoksissa koko ajan, vaikkei olekaan. Jalan lisäksi tuntemusta on jonkin verran myös käsissä.
Tänään soitin sairaalaan hoitaneelle lääkärille, ja kyselin lopullisia tuloksia, joissa ei mitään uutta sitten ollutkaan. Kerroin näistä tuntemuksista, joiden neurologi ei uskonut liittyvän mitenkään tähän akuuttiin tulehdukseen - jos oireilu jatkuu, niin sitten TK'n tai työterveyden kautta uutta tutkimusta. Ja nyt lääkäri antoi luvan touhuta _maltillisesti_ kotosalla ja liikuskella kodin ulkopuolellakin rauhallisesti - ei siis mitään lenkkeilyä. No, tämähän oli mulle tärkeä tieto, koska pelkkä makoileminen on pidemmän päälle Niiiiin turhauttavaa, vaikka sitä toisinaan kuvitteleekin kuinka hauskaa se olisi. Vaan ei.

Mutta nyt taas kotihommiin - enpä olisi uskonut saavani Näin isoa intoa pyykinpesuun yms... =)