Kakkosella oli eilen illalla vähän lämpöä, joten sai jäädä mun kanssa täksi päiväksi kotiin. Hoitotädille asiasta soittaessani muistin, että heillä olisi ollut tänään ohjelmassa poniajelua... No, ei voi mitään, toiseen kertaan. Ihan reipas tuo tyttö on kyllä ollut, kuten aina, vähän vaan räkäinen. Lämpöä oli kuitenkin tänäänkin illalla, joten kotipäivät jatkuu.
Huomenna mennään pitämään niitä esikoisen kekkereitä. Peruutuksia tuli kaiken kaikkiaan 4, onneksi sain 3 uutta kekkerivierasta värvättyä kaveriperheistä (jotenkin olisi ollut tyhmää alkaa kutsumaan koulusta enää uusia kavereita - vähän sellaisella "toisen luokan kutsu" -fiiliksellä itse ainakin ottaisin tuollaisen; kaveriperheiden kanssa ei tuota ongelmaa ole, kun voi sanoa ihan suoraan mikä tilanne. Alunperin kaikki kutsutut oli siis kavereita koulusta). Nyt täytyy vaan toivoa, ettei esikoisen flunssa tuosta nykyisestään pahene, jotta ei jouduttaisi niitä kekkereitä toistamiseen perumaan.
Samoin itselläni tuntuu olevan orastavaa flunssaa - no ihmekös tuo, kun täällä noiden pöpöpesäkkeiden (lasten) kanssa olen pitkää päivää ;) Meikäläisen perusoireet: kurkku on kipeä ja kipu säteilee korviin. Täytyy ottaa varmaan Carmolista, jos se vaikka tepsisi. Sain tänään aikaiseksi olotilasta ja -suhteista huolimatta koneellisen pyykkiä kuivurista kaappeihin, ja koneesta kuivuriin seuraavan (joka muuten on siellä vielä... täytyykin käydä tyhjäämässä vielä nyt illalla), astioita pestynä koneellinen. Niin ja tietty toi BiBo tuli valmiiksi :) Tai itse asiassa siitähän puuttuu vielä se kukkanen, mutta ajattelin senkin väsätä vielä tänään. Niin, ja aika olennainen juttu oli myös soitto työkkäriin - työnhaku jatkuu, ei tarvii katkaista mitään rahahanoja multa ;)
Ja kakkonen saatiin nukkumaan ilman Isoa Huutoa - katsotaan nyt, kauanko nukkuu omassa sängyssään *koputi kop kop*
Nyt päivitän vielä noita ystävänpäiväviestejä ja jos sitten saisi vaikka laitettua koneen kiinni.