Jep, luit oikein. Elämäni ensimmäiset villasukat on nyt tehty. Joskus koulussa olen tehnyt kyllä villasukan ja villasukan - eri luokilla. Ja kumpaisestakin taisi todellisuudessa äiti neuloa vähintään kolmanneksen...

Mutta nyt on tämä kammo rikottu ja omatekoiset villasukat on nyt jalassa. Tuntuu hyvälle. Koska kammoni oli aika vahvaa laatua, päätin tehdä homman tarkoituksella "ihan nurin kurin", eli aloitin kärjestä Ullan ohjeella, jalkapöydän puolivälillä aloin soveltaa hieman, kantapääksi valitsin jo ennakkoon tiimalasimallin, joka osoittautuikin oivalliseksi valinnaksi - näitä teen jatkossakin. Varsissa aloitin 4-4 ribillä, joka muuttui *6-2, 4-4. 2-6* -ribbien kautta 2-2 ribiksi. Aluksi oli tarkoituksena tehdä koko varsi *-* -mallilla, mutta laiskuus voitti. Ja lyhyiski nuo varret jäivät näinkin.

Neuloin molempia sukkia yhtä aikaa, jotta sukissa ei ilmenisi hirmuisia käsialaeroja (näin kävi joskus peruskoulussa lapasille) ja sekin oli mun mielestä hyvä tapa. Neuloin tyylillä 2 kerrosta sukasta 1, 2 kerrosta sukasta 2 jne. Tämä mahdollisti myös kuvion keksimisen kesken sukkaa - ilman sen kummempia kerrosten laskemisia kuvio alkaa kummassakin sukassa samasta kohtaa.

Kuvasin sukat, mutta olen (jälleen kerran) hukannut sen kaapelin, jolla ne saisin siirrettyä koneelle... Laitan kuvia, jahka sen löydän.