Tässä kohtaa on hyvä pysähtyä hetkeksi ja laatia kunnollinen

Kiitospuhe

Tämä tuli nyt niin yllättäen, aivan puskista suorastaan, onpa häkellyttävä olo. Haluaisin kiittää tietenkin arpajaisten järjestäjää, Goldenia, järjestelyistä ja kaikesta sen sellaisesta, jota ilman ei tätä olisi voinut edes tapahtua. Sydämelliset kiitokset siis sinne.

Samalla hyödynnän tilanteen ja kiitän kaikkia Teitä, jotka olette käyneet täällä höpötyksiäni lukemassa. Olivatpa tarkoitusperänne sitten mitkä tahansa, niin kiitos ja olkaa hyvä.

Lisäksi ansaitut kiitokset isoäidilleni, jonka poismenon myötä sukumme neulontakiintiöön jäi ammottava aukko. Kiitokset siksi, että häneltä minulle siirtyivät valtaisat tarvikemäärät, jotka huutelevat minulle aika ajoin tahtoaan päästä pois kerältä (langat) tai käsiini liikkumaan (puikot).

Kiitokset myös isälleni, joka onnistui jo lapsuudessani kylvämään minuun kiinnostuksen tekniikkaan ja erilaisiin laitteisiin - nythän tämä komputointi sujuu vallan mainiosti.

Kiitokset miehelleni laitteistoni hankkimisesta, tämä on kyllä näppärää. Ja lapsilleni, kirjoitusteni taustalla olette aina. Olette tärkeimmät minulle, lapset ja mies!

Kiitos, kiitos, kiitos! Nyt siirryn uhkapelien äärelle, josko onni vaikka jatkuisi vielä... ;)