Eilen illalla, no okei yöllä, törmäsin itse asiassa lukuun 4000, mutta silloin ei ollut mitään kirjoitettavaa. Surffailin vähän netissä, kuuntelin Irinaa ja järjestelin pöytiäni - mitäpä muutakaan sitä ihminen tekisi lauantai-iltana klo 23... No, siinähän se kuitenkin meni. Mies oli kavereidensa luona viettämässä sosiaalista elämää. Lapset nukkui. That's that.

Luen sitä englanninkielistä Viisasten kiveä (Potter) edelleen, nyt on enää 1 tai 2 lukua jäljellä. Ihan niin suurta lukuhuumaa ei tuohon tule, kun a) tietää ainakin suunnilleen, mitä siinä tapahtuu ja b) joutuu miettimään toisenkin kerran mitä on juuri lukenut 48650.jpg. Mutta hitaasta edistymisestä huolimatta tulen lukemaan ne kaikki myös englanniksi, nyt se on vissi eli varma.

Jahansta, saisikohan tänään jotain oikeina aikaiseksikin... Njää, tulee jos on tullakseen, löysin rantein :) Huomista sukuloimisreissua silmällä pitäen täytyy kyllä kasata se lahja valmiiksi jossain vaiheessa, mutta se ei ole kovin iso homma. Kortinkin sitä saattaisi pykätä, jos viitsii ja iskee inspis 48645.jpg

Laitanpa tähän vielä pääsiäisen - ja uuden tuhatluvun - kunniaksi pupun, kun se on niin symppis

42621.jpg