Kotona ollaan flunssaisen esikoisen kanssa - eikä oma olokaan ole kyllä mikään kymppi... Mies oli eilen poissa töistä, mutta meni tänään ainakin käväisemään töissä. Ja uhosi tuo lähtiessään menevänsä joka tapauksessa illalla ajamaan korruptiokartingia "kun sinne niin harvoin pääsee" - on siis taatusti kipeänä lopun viikkoa, koska ko. ajelu on kuitenkin sen verran rankkaa fysiikalle. Viimeksikin mies valitteli kipeytyneitä lihaksia mooonta päivää jälkeenpäin. No, minähän menen perjantaina yhden ex-työpaikan "hautajaisiin" (ko. toiminta siirtyy toisiin tiloihin) vaikka hänen kuntonsa olisi mikä - enkä hommaile muuten lapsille erillistä hoitoa, ellei pyydetä (joo joo, taas mä uhoon, ja sitten perjantaina huomaan soittelevani sukulaisia läpi...*huoh*). Toivottavasti olen kuitenkin perjantaina Itse bilekunnossa - nyt troppia naamaan vaan urakalla, jotta pöpöt karkaa. Vaatetustakin pitäisi funtsia... Täytynee ottaa yhteyttä muihin paikalle saapuviin ja tiedustella onko teemaa pukkaamassa asustuksen suhteen.

Eilen käytiin tekemässä uudesta autosta paperit - olenkohan edes kirjoittanut mitään autonvaihtojutuista? Uusi kulkupelimme löytyi sattumalta miehen ruokataukoretkeltä autoliikkeeseen - käytetty Avensis, vm. -03, noin kaikilla herkuilla joita halusimmekin (mies halusi), automaattivaihteinen. Ajokilometrejä mittarissa 37000, joka on kyllä aika vähän 3 vuotta vanhaan autoon. Ja hintakin oli suhteessa kohtuullinen, paljonhan se oli rahaa joka tapauksessa. 4 vuotta maksellaan autoliikkeelle osamaksuna, tosin (todellinen vuosi)korko on vain 3,6 %  - kohtuullisen edullista lainaa siis. Ja kylläpä tuolla on miellyttävää ajaa :)

Nyt täytynee mennä katsomaan esikoisen kanssa vähän leffaa - koitan muistaa tänään vielä tulla laittamaan myös käsityöaiheisen postauksen.