Aloitin neulomaan huivia / ponchoa / jotain - ohje on siis täysin omasta päästä eli päätön. Lanka onkin tässä työssä nyt pääosassa, tarkoitus kun on päästä ao. langasta eroon. Ja tämä lanka on siis... tatada dattat tat daa: Tango fani/star. Kyseistä lankaa olen joskus ostanut, koska se on niin nättiä ja ajatuksena oli varmaan alunperin tehdä barbeille "turkkeja", anoppi kun tekee niitä ja ovat niin hienoja.

Mutta mutta, seiskan puikoilla neulon, joten aika joutuisaan työ etenee, mutta lanka on aivan kammottavaa neulottavaa. Tosin nyt kun lankaa on neulottuna ~50 g (yksi vajaa kerä + aloitus toisesta), niin nättiähän tuo on. Ja lankakin jo kesyyntynyttä neulottavaa, joten ei kai se nyt Niiin hirveetä sitten olekaan. En mä tuosta kyllä paitaa lähtis silti vieläkään tekemään.

Nyt tuon vapaan projektin seuraava probleema on toisen langan valinta. Alku on turkoosin sävyistä, jonka loputtua jouduin jatkamaan musta-hopealla. Se tosin oli yllättävänkin hyvä jatkolanka, mutta sillä ei voi kauheen leveetä raitaa tehdä, muuten käy liian raskaaksi. Isompaan pintaan on ehdottomasti saatava yksiväristä tai tuommoista Tangon tapaan "ailahtelevaa" - ja sellaistahan ei tietenkään varastoista löydy. Ja paksuuttakin saisi olla aika paljon - tai sitten täytyy tehdä tuplalla. Sävy voisi olla joko musta tai sitten joku turkoosille menevä *raapii päätään*. Seiska veikan sini-vihreästä tykkään kyllä, mutta se tuntuu näin äkkiseltään niin tylsältä valinnalta... Lanka sais olla mieluusti myös hiukan kiiltävää, kun toi Tangokin on, mutta mitään täyttä tekokuitua en kyllä silti haluaisi.

Meneepä tää vaikeeksi. No, jatkan pohdintoja toiste, nyt kutsuu nukkumatti.