Pitkästä aikaa on tullut kuunneltua muziikkia. Miehen kanssa tuossa jokin aika sitten pohdittiin, että meillä molemmilla taisi tulla tietyn tyyppinen yliannostus musiikin kuunteluun tiskijukkailuaikoina - silloin kun sitä tuli kuunneltua ja paljon ja vähän joka sorttia, niin vapaalla kuin duunissakin. Radion kuuntelua se ei kylläkään ole vähentänyt, mutta semmoinen aktiivinen musiikin kuunteleminen - laitat levyn soittimeen ja kuuntelet sen alusta loppuun ajatuksella - on jäänyt vähälle.

No, nyt kuitenkin olen sitä tehnyt. Ompelun ja muun häsäämisen ohella on kivaa kuunnella jotain Hyvää. Omat valintani ovat olleet TikTak ja Sir Elwoodin Hiljaiset Värit. Loistavia molemmat.
TikTakin uusi Myrskyn edellä -levy on aivan käsittämättömän hienoa tuotosta. Petran ääni pääsee enemmän kuin oikeuksiinsa erityisesti balladeissa. Wau, hienoa tyttöenergiaa kerta kaikkiaan.
Sir Elwoodilta olen kuunnellut Pohjoisesta tuulee taas -plattaa, joka sekin on ässä. Takuuvarmaa ja laadukasta elwood tuotantoa, koskettavaa ja riipivän villiä samaan aikaan. Yksinkertaisesti siis Hienoa Musiikkia.

Tekisi mieleni ostaa Irinan uusi levy. Siltä lohkaistut singlet ainakin ovat niin vakuuttavaa matskua, että uskon saman jatkuvan läpi albuumin. Ehkäpä voisin olla rohkea, ja kokeilla musiikin ostamista virtuaalisesti *oooh*