Otin tuossa jokin aika sitten projektiksi suomentaa täältä löytyvän lankojen organisointitaulukon (engl.). Nyt projekti on jo niin pitkällä, että käännös on valmis ja pian se julkistetaan kaikkien kanssa neulojien iloksi + hyödyksi = käyttöön. Linkkaan täällä, linkki tulee löytymään myös Ihan Itsestä (Iso Kiitos vielä kerran Pörrölle palvelintilan tarjoamisesta! Haa, tästä postauksesta päätellen olemmekin hänen kanssaan näemmä liki syntymäpäiväkaimoja, vuosi on kyllä eri...)

Omatkin synttärit siis lähenee (ne on 12.8. *wink wink*), mutta Pörrön listasta aloin oikein ajattelemaan, jotta mitäs oikeastaan haluaisin lahjaksi - päätyen tulokseen: mitään en aikuisten oikeesti Tarvitse. Gilmoren tytöt DVD-packit kiinnostaa kyllä minuakin (Pörröä matkien siis), 1-3 löytyy jo (itse asiassa en edes tiennyt niitä olevan vielä lisääkin... Joten sitä suuremmalla syyllä kiinnostaa 48650.jpg), vaikka eipä täällä taida kauheasti potentiaalisia lahjojia käydä lueskelemassakaan näitä juttuja.

Tänään on ollut aika kummallinen päivä. Viime yönä näin pitkästä aikaa unen, jonka muistin herätessäni. Töissä kahvipöydässä pohdimme unen tarkoitusta ja se olikin oikeastaan ihan selviö muutaman unen "rakenteen" merkityksen auettua itselleni - olen varma omista päätöksistäni ja tiedän niiden olevan oikeita. Tänään olen saanut kutsun sekä katsomaan Mambaa loppukuusta että elokuviin. Ai mitäkö kummaa siinä on? No, kun kutsuja tulee noin kerran puolessa vuodessa Mihinkään, niin kaksi kutsua saman päivän aikana tuntuu aika hurjalle tahdille 48645.jpg Kivaa moinen on toki kyllä!

Meidän perheeseen muutti Lauantaina uusia asukkaita. Heillä on rajattomasti rahaa (jos huijaisi, mut en sitä tee, joten joutuvat tyytymään rahapuunsa antimiin ynnä päivittäiseen palkkapussiin). Oikeastaan he olisivat voineet olla meillä asukkeina jo pidemmän aikaa, mutta lauantaina heille ostettiin lisää tavaraa. Tänään heille annettiin lisäksi mahdollisuus alkaa kaupustelemaan mitä haluavat. Ai mistäkö on kyse? No, kaivoimme esiin entuudestaan meiltä löytyneen Sims 2n ja lauantaina lisäsimme pelihaluja Perhepakkaus - Kamasetillä. Tänään mies oli vielä sims-huumassaan käynyt ostamassa Kauppa Auki -lisäosan 48650.jpg. Vähän vaihtelua hälle tuohon ammuskelupelien sekaan...

Mutta nyt tsekkaamaan blogien päivitykset ja sitten sukellus Sims-maailmaan...

JK. Unohdin mainita, että uusi Suuri Käsityö -lehti oli pudonnut tänään postilaatikosta ilokseni. Ja nimenomaan ilokseni - lähes kaikki ohjeet joita lehdestä löytyi olivat mieleisiä ja toteuttamiskelpoisia! Hip! Lisäksi lehdessä oli 8-12 -vuotiaille korusuunnittelu/toteutus kilpailu, josta esikoinen innostui vallankin kovasti =) Arvosana tälle numerolle 9½