Eilinen ja tämä päivä ovat menneet keittiön tuolien irtopäällisten tekemisessä. Uskomatonta, mutta totta. Luulin homman olevan piece of cake, vaan eipä se sitten ollutkaan... No, nyt olen kuitenkin jo voiton puolella, huomiseksi jäi enää kuminauhan ompelu ja yksi sauma. Enää en tohdi tuota ompelukonetta käyttää, kun se pitää aika kovaa ääntä (halpa mikä halpa, mutta toimii) ja lapset sain juuri nukkumaan. Välissä on toki kiviseinä, mutta ei se niin paljoa sitä ääntä taida kuitenkaan syödä. Haa, voisinkin tässä samaan syssyyn leikata kyllä noi toisetkin päälliset valmiiksi ja surauttaa nekin huomenna - nyt homma on jo kuta kuinkin hanskassa ja luistaa, kun ei tarvi koko ajan funtsia, että miten tästä etenisin. Nää ekat on valkoista kangasta, veikkaan puuvillaa ja toi toinen on tuommosta valko-harmaata köynnöshässäkkäkuvioista kangasta. Molemmat kankaat ovat peräisin perintölaukuista, joten varmaa tietoa niiden "sisällöstä" ei ole eikä tule.

Tuossa aiemmin illalla pyöritin kovasti päässäni myös, että mitä alkaisin seuraavaksi neulomaan. Lankaa kun on ja paljon, ja intoakin vielä toistaiseksi, niin nyt olisi laitettava ranttaliksi. Langat ei toki katoa mihinkään, mutta into saattaa kyllä lopahtaakin (been there, done that).

Kirjoitinkohan jo, että löysin Prismasta myös sen kaipaamani neulepuikkojen kokomittarin, semmoinen muovinen läpyskä, jossa oli eri kokoisia reikiä puikkojen koon mittaamiseen. Maksoi mielestäni ihan sikana: 2,50 jyyroo! No, ostin sen, kun ajattelin sen olevan oikeastaan ikuinen sijoitus. Kotona sitten ihailin sitä käsissäni, laskin sen alas ja - suprise suprise - nyt en löydä sitä mistään. Prkl. Jossain se täällä on, mutta vain taivas tietää missä.

Ai niin, mähän ajattelin tehdä myös semmoisen puikkojen säilytyspussisysteemin, josta on Ihan Itsessä ollut puhetta. Kaavan ajattelin tehdä rohkeasti ihan omasta päästä, ajatus on jo miten se tapahtuu. Koitan laittaa kuvaakin tekeleistä, kunhan saan ne valmiiksi.