siis sitä uusinta Potteria. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin aloittaa ensin sen suomenkielisen Puoliverisen Prinssin ja sen jälkeen vasta siirtyä englanninkielisiin teoksiin. Ja *whoups* vain, olin jälleen imaistu täysillä Potter-maailmaan. Luettuna on vasta ensimmäinen luku, mutta kirja pyörii mielessä jatkuvasti :)

Sain aikaiseksi lähteä myös sukuloimaan - vastahan olenkin tuolla mummun luona käymistä suunnitellut about 1,5 vuotta... Mummulla oli tänään syntymäpäivä, ikää on hälle kertynyt jo 84 vuotta, mutta melko reipas tapaus ikäisekseen. Yksin asustelee rivarikaksiossaan vielä toistaiseksi - eikä kyllä varmaan siitä mihinkään muutakaan, jos vain itse pystyy päättämään. Kahviteltiin ja jutusteltiin, ihan jees. Ei musta kyllä ole sukuloimiseen noin niinkuin tiheällä tahdilla, jotenkin vain koen olevani ihan ulkopuolinen omien sukulaisteni seurassa 017.gif, niin on oikeastaan aina ollut. Ko. Mummu on ollut mulle joskus ehkä läheisin, omia vanhempia lukuunottamatta tietty, mutta serkkutyttöjen synnyttyä sekin suhde tyrehtyi.

Mies laittoi meille tänne työhuoneeseen tietokoneen tänään, se tulee olemaan mun ja esikoisen yhteiskäytössä. Nyt opetellaan esikoisen kanssa netissä toimimista ja luodaan hälle oma sähköposti. Jännää.