Nyt kun olen politikoinut ja kauhistellut maailman menoa, voinkin mitä parhaimmin mielin siirtyä kirjoittamaan taas niistä aiheista, joita varten tämä alusta ensisijaisesti kuitenkin on - siis käsitöistä ja askartelusta 48645.jpg

Kuvatonna tulee tämä viesti, vaikka kamerani löysinkin ja totesin sen olleen Sittenkin vain paristojen vaihtoa vailla (ilmeisesti nyt oli kameran karmalle hyvä aika paristojen vaihdolle - olinhan kokeillut samaa temppua jo pari kertaa aiemminkin ilman minkäänlaista vaikutusta)

Käsitöistä:
Työn alla on ollut Piiiiiitkään liivi/neuletakki esikoiselle 7 veikasta - sitä jättiraitaa, jossa on oranssi, pinkki, vihreetä ja turkoosi (harmi, ettei tätä enää saa) - malli ihan omasta päästä. No taisin mä jostain hiukan kattoa osviittaa, mutta 95% on ihan Oosan päästä. Ja nyt sain sen vihdoin valmiiksi, kun päätimme jättää hihat tekemättä - tai sitten tehdään irtohihat. Ja hyvä tuuri kävi myös siinä suhteessa, että olin laskenut silmukat alunperin jotenkin väärin, koska nyt neuleliivi on just oikean kokoinen (ja tätä on tehty siis vähintäänkin puoli vuotta). Koitan saada kuvaa aikaiseksi.

Ompelukone ja saumurikin pääsivät tuossa ennen Halloweenia hiukan lämmittelemään koneistojaan, kun piti hät'hätää tehdä itselleen asu kekkereihin - suihkaisin ihan vaan putken mallisen mekon mustasta sametista, oli siis tarkoitus esittää noitaa. Samasta kankaasta tein myös "hihattimen" ajatuksella 3-saumaa. Ajankäytön huomioon ottaen olin ihan tyytyväinen lopputuloksiin.

Ja seuraavaks täytyis alkaa ompelemaan lorupusseja myyjäisiin.

Askarteluissa on tehty kanssa myyjäisjuttuja; joulukortteja ja -koristeita. Kortteihin on tehty lankakynttilöitä ja piirretty enkeleitä. Niin ja tietty tehty noihin lorupusseihin lorukortteja! Nyt ois pari viikkoa aikaa saada kaikki valmiiksi...

Haa, esitänpä tässä hinnoittelukysymyksen: paljonko olisit valmis maksamaan lorupussista myyjäisissä? Oletusarvona, että pussissa on 8-10 lorukorttia. Millaisia vaatimuksia asettaisit tällaiselle tuotteelle?