Laukkuvaihdon innoittamana olen neulonut nyt 2 kassia valmiiksi, kolmas on puikoilla. Eräs luokkakaveri pyysi vihreän sävyistä kesäkassia, joten sain hyvän tekosyyn käydä ostamassa pari kerää Samosta *kiillottaa sädekehäänsä* Koko kassi neuloutui oikeastaan tänään koulussa - pyörönä aina oikeaa tulee niin sutjakkaasti. Tuohon tekeillä olevaan kassiin teen jopa kirjoneuletta, joka on siis mulle upouusi juttu, mutta näppärästi sekin lähti pienen pähkäilyn jälkeen sujumaan :) Malli kassiin tulee tälläkin kertaa ihan omasta päästä, ja ilman piirrosta mitään. Kahvat tuohon kassiin täytyisi kyllä käydä ostamassa, koska saaja toivoi puisia (tai vastaavia) kahva-kahvoja.

Sain sen huivin tekeleen valmiiksi Katiasta, mutta nyt olen yhä enenevässä määrin purkumielellä. Itselle siitä tuli liian pieni ja muutenkin... Jos ois edes jotain toista lankaa, jolla jatkaa tuosta vielä, niin tilanne ois toinen, mutta mistäpä sitä saisi? Ehdotukset otetaan vastaan riemusta kiljuen (alkuperäinen lanka oli siis Katian Himayala Printiä, jonka ostin lankakaupasta). Toi lanka ois varmaan myös ihan ykköstä laukkulankaa... (ai miten niin laukkubuumi)

Lopuksi ohi käsityöaiheen: Kävin eilen reseptin uusimisreissulla lääkäritätiä tapaamassa, ja yksissä tuumin päätimme lopettaa koko lääkityksen. Jei! Nyt syön vielä muutaman viikon harvennetulla välillä noita, jottei pudotus lääkkeettömään elämään ois niin raju, mutta sitten se on slut. Toivottavasti pärjäilen jo ilman =) Huomenna meen kampaajalle siistimään päätäni kesäkuntoon - tupla Jei! Ainut murhe on, että "oma" kampaajani oli lähtenyt puis koko liikkeestä =( enkä tiedä minne =( =( Jos tietäisin, menisin perässä - koitan huomenna udella siltä typyltä, joka nyt laittaa mun päätä uuteen uskoon.