Ei voi, jos multa kysytään. Tilaa voi olla liian vähän, mutta tarvikkeita ei koskaan ole liikaa 48650.jpg

Ostosreissu on siis takana, kuontaloa on siistitty ja rahaa laitettu palamaan. Ostin vain "tarpeellista" tavaraa, esim. englanninkielinen Potter jäi vielä kauppaan 48645.jpg Tiimarista havittelin IhanItsessä  hyväksi mainittua kaksipäistä liimapuikkoa, mutta  ne olivat loppu. Myyjän kanssa turisin, että miksei kukaan ole keksinyt tai ainakaan tuonut "yleisille" markkinoille kynäliimaa - siis sellaista liimapakkausta, josta tulisi vain hyvin ohuelti liimaa, tussin leveys ois hyvä. Joten ei kun kehittelemään ja patenttia pystyyn 48650.jpg Mikäli joku tietää moisia jossain myytävän, niin olisin enemmän kuin kiitollinen vinkistä. Tästä systeemistä olisi varmaan jokunen muukin (kortti)askartelija kiinnostunut.

Suomalaisesta lähti mukanani kotiin Mini ShapeBoss - yllättäen se oli siellä edullisin (vertailukohteina siis Prisma ja Tiimari), hintana 16,90 €. Nyt kun tarkemmin katselin, näyttää olevan muuten alennettu hinta, norm. 19,90 lukee tuotteessa olevassa hintalapussa.  Hintavertailu siis kannatti, Prismassa hintaa oli 2 euroa enemmän ja Tiimarissakin euron verran. Irtosabluunat olivat aika yllättäen Tiimarissa kalleimmat, 7,90 €, Suomalaisessa ja Prismassa hinta oli sama 7,50 €. Yhden irtosabluunan ostin Prismasta (bonukset, bonukset), kun ajattelin äitienpäiväkortteihin laittaa ruusuja. Prismasta mukaani eksyi myös se edellisellä reissulla himoitsemani Creativon helmipakkaus, Prisman hinta oli 4,50 - edullisin siis tähän mennestä bongaamistani. Tiimarissa näytti nuo saman tyyliset helmet maksavan pusseissa 0,90 €, montakohan niitä siinä on? Ajatellen, että tuossa Creativon pakkauksessa on 600 helmeä, niin jotta Tiimarin helmet yltäisivät samaan hintatasoon, niitä pitäisi olla pussissa... 120 48650.jpg Ei toi siis hassumman hintainen paketti ole, ja kivoja helmiäkin näyttää olevan. Ja ei, tämä ei ole Tactic Creativon maksama mainos (otan toki lahjuksia vastaan, mikäli ko. yritys haluaa niitä minulle tarjota48651.jpg Minua voi lähestyä joko tämän blogin kautta tai sähköpostitse osoitteella oosan (a) netti.fi 48650.jpg)

Euroihmeestä vielä pari  kalustetta nukkekotiin, kakkosen kanssa valikoimme sängyn, keinutuolin, yöpöydät,kaapin ja flyygelin. Yllättäen  nuo olivatkin puuta eikä muovia *peukku* Ei mitään ihmeellisiä, mutta  käyvät  näin ensi alkuun - nythän siellä ei ole kuin sohva, eikä sekään yleensä nukkekodissa vaan  muualla  leikeissä... Yksi sohvapöytä on jo rikottukin.

Jaha, jos vaikka kokeilisi tuota uutta  vehjettä...


Muoks: Niin, ostinhan mä sieltä Suomalaisesta ne akvarellikynätkin...