Niinpä niin. Lähdin oikeasti etsimään tähän työpöydälle semmoista hyllykköä, jota on ilmeisesti mahdotonta löytää. Tämä minun kakkostyöpöytäni on siis oikeasti ruokapöytä, eli aikast' leveä. Nyt kun sain tuon Oikean työpöydän (joka sekin on kyllä aika leveä), niin ajatuksena oli jättää tähän pöydälle ompelukone ja saumuri, siis ompelupöytä. Tuolle toiselle pöydälle sitten sijoittuisi läppäri ja häsäilytila (onneksi tämän läpykän saa tarvittaessa näppärästi siirrettyä sivuun). Koska tämä pöytä on siis leveä, jää tuonne koneiden taakse aivan liikaa hukkatilaa, haluan siis käyttää olemassa olevat tilat mahdollisimman hyvin hyödyksi. Siksi haluan tähän pöydälle tuonne seinää vasten semmoisen hyllyn / tason / lokerikon, jota EI kiinnitetä seinään, vaan se seisoo tuossa pöydän päällä. Siihen saan sitten laitettua ompelutarvikkeita sun muuta (epä)tarpeellista. Mutta niin yksinkertainen kuin ajatukseni onkin (ainakin omasta mielestäni), niin semmoista hyllykköä tms. ei vaan löydy. Olen etsinyt kalusteliikkeistä, tihrustanut toimistokalusteet erityisen tarkasti - ei. Tänään kävin HongKongissa, kun niiden tarjouslehtisessä oli potentiaalinen ehdokas joku viikko sitten (ja silloin en ehtinyt), mutta en kyllä löytänyt sitä sieltä myymälästä. Etolassakaan ei ollut, eikä VapaaValinnassa. Pöh. Alan nyt kallistua yhä enemmän ja enemmän suunnitelman b) puoleen, jonka mukaan haen Biltemasta puisen perusmallisen kenkähyllykön tuohon, mahdollisesti kaksi. Hinta ei ollut päätä huimaava, ja koska se oli tehty käsittelemättömästä puusta, niin minähän voin häsäillä väsäillä siihen pintaan vaikka mitä. Ehkä serviettitekniikalla (hurahdus).

No mutta, koska siis lähdin "vähän kattelee", niin tuolta Honkkaristahan mä kahmin mukaani vaikka mitä - vaikkei pitänyt. Ensin löytyi serviettejä eurolla paketti, kivoja olivat - otin kaksi. Vilkaisin samalla vieressä olleita Hama-helmipusseja (1000 helmeä) myös 1 euron pussi, mutta jätin ne vielä siihen. Kiertelin ja kaartelin, silmiini osui lappu "pääsiäisruohot, 5 pussia eurolla", no laitan siis ohran lisäksi myös perinteisempää ruohoa ;) Työkaluosastolta ei tällä kertaa löytynyt mitään, suihkelakkaa kävin katsastamassa, mutta jätin vielä ostamatta. Paperiostolle... 48651.jpg Oooh, poistokoreja. Mukaan tarttui yksi Pentelin neonpunainen kapeahko korostuskynä 10 senttiä! Erikoisempia muovitaskuja, ovat varmaan olleet tarkoitettuja tietokonekorpuille, kaksi erilaista pakettia á 10 senttiä! (Toisiin näistä kotiutuivat jo Tiimarista napatut askarteluohjekorttiset, juuri passeleita niille. Toiset vielä vähän odottavat, että mitä saavat sisuksiinsa - ehkä jotain valmiita helmitöitä, kunhan saan ensin tehtyä niitä...) Vielä silmiini osui esitekansio - se semmoinen, missä on kiinteät muovitaskut - á 50 senttiä, kiitos. Tässä vaiheessa oli pakko jo hakea korikin... Löysin leluosastolta vielä toisenkin poistopisteen - haa, Hamahelmien alustoja! Meillä on ollut vain semmoisia pienehköjä, ja nyt oli tarjolla niitä isompia 1,47 ja 1,75 paketti, come to mama. Otin kaksi pakettia, toisessa on 4 perusmuotoa (sydän, neliö, kuusikulmio ja ympyrä) ja toisessa 3 kotieläinmuotoa (ankka, kissa ja koira). No kun kerran otin noita muotteja, niin pitihän sitä sitten mennä hakemaan niitä helmiäkin: punaisia, kirkkaita, ruskeita, violetteja, sinisiä, vihreitä ja valkoisia. En nyt sitten tiedä, oliko noi hamahelmet niin edullisia, mutta ostin kuitenkin. Kassalle suunnatessani koriini eksyi vielä kodinkansion tyyppinen, mutta pienempi säilytyssysteemi, johon ajattelin laittaa valmiita kortteja (koskahan mä niitäkin ajattelin tehdä...) tai tarkemmin ajateltuna, ehkä korttiPohjia ;) Ja viime viikolla kotiimme tulleille viherkasveille koristehiekka multaa peittämään.

Kotiinpäin ajallessani päähän pälkähti vielä idea käydä Bauhausissa katsomassa sitä hyllykköä. No, sinne siis. Eipä löytynyt hyllykköä, mutta askarteluosastolle eksyin kyllä... Olin taas kerran yllättynyt, miten hauskoja askartelujuttuja myypi Bauhaus. Tällä kertaa mukaani lähti pussillinen hopealankoja (semmoisia pätkiä) sekä yksi muovihelmilajitelma, kun siinä oli niin hauskoja nallukoita ja syrämmiä... Jos vaikka niitä kännykkäkoruja tekisi...

*huoh* Näin mä lähdin taas vaan vähän kattelemaan... Mä taidan kyllä olla ihan toivoton tapaus ;)