Ei, en ole salaisesti ollut raskaana ja nyt synnyttänyt - nou nou. Tämä perheenjäsen toimii sähköllä ja sen tarkoituksena on saada joku roti näihin meidän talouden täysi-ikäisiin vartaloihin.

Meille siis kotiutui 5/6-osaisesti sponsorirahalla kustannettu "sähköporo", kuten eräs kamu taannoin asian ilmaisi ;) Sähköporo on siis yleiskielellä Crosstraineri. Ollaan jo jonkin aikaa pohdittu, että mikä auttaisi ja päädyimme krossariin. Koimme sen vaihtoehdoista järkevimmäksi. Soutulaite tuli hyvänä kakkosena, mutta sen teho keskittyy kuitenkin enemmin ylävartaloon. Kuntopyörä ei ollut edes varsinainen vaihtoehto, koska se on niin yksipuolinen. Juoksumatosta olisimme myös tykänneet, mutta senkin ongelma on yksipuolisuus sekä hirvittävän suuri koko. Kuntokeskus ois ihan ässä, mutta se se vasta suuri kompleksi onkin. Ehkä sitten joskus, jos meillä on enemmin tilaa (ja rahaa).

Seuraava kysymys saattaa jollain olla, että miksei sitä sitten vaan voi mennä ulos kävelemään? No kun ei vaan tule lähdettyä. Laiskuus ja mukavuudenhaluisuus ovat meidän syntejä. Tuo vehje on tuossa nyt kuitenkin koko ajan näkyvillä, että jos tulisi vaikka telkkaria katsellessa otettua edes semmosen vartin, mielummin puolen tunnin ellei jopa tunnin sessiota. Vaikka BB'tä seuraten, sehän sopisi tarkoitukseen mitä mainioimmin.