Jep. Arkea, arkea, arkea ja arkea. Meinasin jo alkaa stressaamaan muutamasta joulunalusjutusta, kunnes totesin ettei kannata. Menköön omalla painollaan, kaikki järjestyy jotenkin kyllä.

Tällä viikolla on pitänyt siivota, ja olevinaan sitä on tehtykin vaikkei se missään näy... Huomenna täytyy vielä hiukan jatkaa, jotta voi olla edes 80 % tyytyväinen. Ja ensi viikonlopuksi sitten kunnolla - kakkonen kun on syntynyt Lucian päivänä ja sukulaisia ynnä tuttavia on kutsuttu juhlistamaan 3 vuotiasta viikon päähän sunnuntaille.

Maanantaina mulla on kyllä vapaata, mutta ajattelin kyllä käyttää sen päivän itsekkäästi kampaajalla käyntiin ynnä joulupukin ostoksiin, niihin muutamiin vähäisiin. Ihan meinasin selvitä kokonaisuudessaan alle 200 euron. Mielummin reilusti alle. Ja luulenpa pystyvänikin siihen. Omille lapsille ostan jotain jotain hyvin pientä, kummitytölle jotain - ehkä kirja. Lasten kummeille haluan kyllä tänä jouluna ostaa jotain pientä, koska aiempina vuosina olemme muistaneet heitä niin huonosti. Vaikka viiniä, jos en muuta keksi. Mutta jotain.

Huomenna tehdään lähetettävät joulukortit tyttöjen kanssa. Suunnittelemani malli on tällä kertaa niin pommin varman yksinkertainen, että myös kakkonen voi osallistua - muuten tulis riitaa ja kinaa takuulla. Ainut huoli tässä kohdin on itse asiassa, että löytyykö kaikki noihin kortteihin varatut tarvikkeet vielä; mun askartelutarvikkeita on nimittäin käynyt viimeisen parin viikon aikana "tutkailemassa" kaksi pientä käsiparia... Huone ei ollut aiemminkaan kyllä siisti, mutta askartelutarvikkeet oli kyllä paikoillaan - vaan eivätpä näyttäneet olevan enää. No, jos ei alkuperäisen suunnitelman matskuja enää löydy, niin sitten mennään improna  ;)