työ työ työ...

Tänään oli kevään viimeinen koulupäivä, nyt siirrymme kukin omillemme työssä oppimaan. Tuntui aika hurjalta, ja pyörittelimmekin päitämme, että muistaakohan sitä ensi viikon maanantaina mennä koulun sijasta sinne työssäoppimispaikkaansa ;) Ihan mielenkiinnolla ja avoimin mielin menen kyllä omaani - kiinnostavaa nähdä, kuinka meikäläinen otetaan vastaan ja miten orientoitunutta muu henkilökunta on mua opastamaan.

ATK opettajakin on jostain syystä rentoutunut tämän viimeisen viikon aikana meidän ryhmän menoon - tai sitten meillä on rima madaltunut, kun ollaan saatu purkaa paineita parillekin muulle opettajalle em. aiheesta. Tänään Atk-opettajamme jopa jutusteli ihan ohi aiheen meidän kanssa *suurta aaltoliikettä*

Tietokoneen A -ajokortista ois nyt sitten 3 modulia plakkarissa - oletuksella että tänään tehty tekstinkäsittelyn moduli menee läpi. Internet (mod 7) meni heittämällä, samoin Perusteet (mod 1). Oisin voinu tehdä kylmiltään kyllä sen Laitteen käytönkin (mod 2), mutta se menee sitten syksyllä. Taulukkolaskentaa, tietokantoja ja esitysgrafiikkaa täytyy vähän treenata ennen koetta. Access ja PowerPoint on jääneet mulle vähän vieraammiksi tuttavuuksiksi tässä vuosien varrella ja taulukkolaskentaa tarvii niin harvoin, että kertaus on ihan paikallaan. Tässä kesän aikana vois kyllä harjotella niitä AB-kortinkin asioita valmiiksi, niin vois sitten senkin suorittaa syssyllä - kun kerran ilmatteeks suapi häröillä. Eh, suoritetaankohan sitä edelleen Win 2000 käyttiksellä, kun tuolla yhteiskäytön harjoituksissa opetellaan muuttamaan kakstonnisen asetuksia 48651.jpg Jospa kuitenkin oltaisiin jo siirrytty NT/XP aikaan... No, samapa tuo, pisti vaan silmään. Valinnaisiksi voisin ottaa tekstinkäsittelyn, verkkojulkaisun hallinnan 48650.jpg ja sitten... joko digitaalisen viestintä tai julkaisu ja kuvankäsittely. Mutta tuota ehtii pohtia ihan rauhassa vielä useamman kuukauden, sen AB-osaajan oppikirjan voisi kyllä koittaa käydä lainaamassa kirjastosta nyt kesäksi jo.