Puolitoista viikkoa on hurahtanut hups heijakkaa vaan. Yhden postauksen kirjoitin viime torstaina, mutta se katosi bittiavaruuteen saapumatta koskaan blogiin asti... No, eipä siinä mitn.

Viikon aikana olen järjestellyt töissä hyllyjä uuteen uskoon - ja jännittänyt tänään lomalta palanneen osastonhoitajan kommentteja tekemisistäni... Synninpäästö tuli, hän oli ihan tyytyväinen järjestelyihin =) Viime viikolla sain myös aikaiseksi hurrikaanin vesilasissa siirtelemällä muutamaa tavaraa paikasta A paikkaan B - asia, jolla ei aikuisten oikeasti ollut Mitään harmillisia vaikutuksia Mihinkään, mutta onneksi se saatiin selvitettyä miten kuten. Asialla taisi enemmänkin olla tekemistä henkilöiden X ja Y välisissä suhteissa kuin minussa (tämä lause ei nyt mene oikein, kieliopillisesti, mutta menköön). Y oli lomilla ao. ajankohtana ja hän kummasteli kovasti X:n reaktiota hommaan... ja toisaalta ei kummastellut lainkaan.

Tänään sujui muutenkin melko jouhevasti, vaikka hommaa olikin ikäänkuin vähänlaisesti - nämä päivät ovat tähän mennessä olleet mun turmioni - pitkästymistä ja turhautumista, kun ei ole mitään suoranaista tekemistä ja täytyy kauheasti miettiä, että voiko jonkun omasta mielestä järkevän homman sittenkään tehdä vai saako aikaiseksi em. kaltaisen hurrikaanin vesilasissa...

Mutta tänään siis sujui, jesh!

Neulontapuolellakin on työ kesken. Teen kolmiohuivia mallilla "Katsotaanpa mitä tästä tulee, kun teen nyt näin" =) Lankana on Nalle, joka tuntui alkuun tosi heppoiselta, tai siis ohuelta, kun olen tähän mennessä neulonut 7 veikkaa tai sitä paksumpaa. Samoin 3½ puikot tuntuivat Tosi ohuilta, mutta nyt ne jo istuu käteen ihan hyvin. Tähän asiaan palaan, jahka saan jotain valmista.