Eilinen meni miten meni, käväisin siellä kokouksessa ja palasin kotiin. Eipä siitä nyt enempää, tulee vaan paha mieli.

Tänään sen sijaan oli jo parempi päivä. Kakkonen on jo huomattavasti terveemmän oloinen - tosin kuumetta oli edelleen 38,3, mutta se ei tuntunut menoa haittaavan... Innostuin lähtemään Puutarhan kevät -messuille ja pyysin äitinikin mukaan. Esikoisen vein parhaan kaverinsa luo leikkimään ja kakkonen tuli kanssamme ihastelemaan kukkia. Messujen tarjonta oli varsin piristävä ja löysinpä kaksi kirjaa kirjastoani
kartuttamaan: WSOYn Suurin neulonta- ja ompelukirja sekä Sari Saarikosken Kaislakranssista heinähelmeen. Mielestäni varsin kohtuuhintaisina nuo ostin, ensin mainittu maksoi 15 e (tosin se on pehmytkantinen) ja jälkimmäinen 9,90,- Ei paha. Äitini nurisi, että mitä sä tommosiin rahaa syydät, niin totesin siihen, että jos oisin eilen lähtenyt baariin, niin tuo raha ois menny moninkertaisesti... Nyt saatoin siis hyvällä omatunnolla nuo ostaa ;) Varsinkin, kun äiti vielä maksoi sisäänpääsyn tuonne. Messuostoksina kotiin tulivat myös rahapuu ja anopinhammas  sekä pari ruukkusalaattia. Nuo oli semmoisia viime hetken päähänpistoja - messumarketissa oli alennusmyynti, ja keskikokoinen rahapuu lähti 4 eurolla, pienehkö anopinhammas 2 eurolla, ruukkusalaatit euron kipale. Ja hoito-ohjeet päälle :)

Ihailtiin myös kukkasidonnan SM-kisa töitä, upeita olivat. Samoin tulppaani-istutukset ja muutkin kukat, joita oli ymmärrettävästi paljon joka puolella.

Kivaa oli, nyt poistumus