Kävin tosiaan noutamassa perintöjuttuja viime viikonloppuna lisää. Suurin yllätys oli "kalamiehen pakki", johon emme aiemmin olleet edes kurkistaneet - oletuksena vaan oli, että siellä on isoisän vanhoja puutyökaluja, kun se oli isoisän tavaroiden kanssa samassa kasassa. No, kurkatessani pakkiin sieltä löytyikin lisää virkkuukoukkuja, pari haarukkapitsivehjettä (tälle on varmaan joku oikeekin nimi), kaavaimia, matkaompelukone (semmoinen käsikäyttöinen pieni) + muita tarvikkeita. Wau! Sekä tietysti tosi toimivan mallinen säilytyslaatikko =)

Nappasin matkaani myös isoäidin vanhan Toyota -merkkisen ompelukoneen - jos se vaikka olisi vähän hiljaisempi kuin tuo mun halpis-Eva. Vielä en ole sitä ehtinyt edes vilkaista saati sitten huoltaa, mutta ehkä vielä tänään :)

Ja sitten oli vielä noi kirjat - tää on ihan täpinöissään niistä. Jahka ehdin paremmin katsoa niitä läpi, niin saanen sieltä jotain juttuja otettua käyttöönkin.

Perjantaina (vai torstaina) tuli Suuri käsityölehti. Mitään aivan mullistavaa siinä ei mulle ollut, mutta inspiraatiota ja mielenkiintoa herätti kyllä se Farkkukilpailu. Vielä kun saisi pään kunnolla avattua ja luovuuden valloilleen, niin avot, eiköhän sitä jotain. Vanhaa farkkua (kangasta) olisikin just sopivasti.