Terveisiä Turun keskustasta!
Tänään on koulusta etäpäivä ja tehtävänä haastatella jotakuta myynnin alalla työskentelevää. Fiksuna tyttönä *kröhöm* marssin kyselemään asiaa niistä kahdesta liikkeestä, joista olisin halukas saamaan myös työssäoppimispaikan. Ja sieltä toisesta sainkin oranssille vivahtavan vihreän vastauksen, eli 97 % varmuudella voisin mennä sinne. Arvaatteko minkä tyyppisistä liikkeistä kävin kysymässä ;)

Vinkeiksi voin antaa, että toisessa kuolasin leimasimia, mutta tyydyin vain ostamaan rottikiset kassinkahvat ja toisessa ihailin lankojen väriloistoa - ja poistuin liikkeestä mukanani 2 kerää alennuksessa ollutta Katian Himalaya Printiä sekä kerroslaskuri, no oikeastaan siinä pakkauksessa on kaksi.

Laukkuvaihtoa silmällä pitäen tekemäni kassi on vuorta vaille valmis - ja nyt en tiedä raaskinko luopua siitä... Hyvällä omalla tunnolla voisin tehdä nyt toisen samanlaisen ja pitää tuon "mallikappaleena" tehdyn itse... No, katsotaan nyt, miten käy.
Tuon laukun kanssa kävi itseasiassa niin, että lähdin tekemään sitä ilman sen kummempaa suunnitelmaa ja ennen pohjan ompelua olin vielä melko skeptinen sen onnistumisesta. Mutta kas - ommeltuani pohjan kiinni, laukku sai muodon ja "heräsi henkiin". Wau. Aika mahtava fiilis tuli.

Nyt haastattelun puhtaaksi kirjoitukseen, mui!