No niin, nyt se on sitten taas ohi tältä vuodelta. Pukki oli harmittavasti käynyt tonttuineen meillä sillä aikaa, kun olimme ruokailemassa lähistöllä, joten emme nähneet häntä kuin kiireesti poistumassa toisaalta (sopivasti kahdessa eri pihassa sopivin väliajoin, jotta ei tullut ihmetystä kuinka pukki ehti kumpaankin paikaan...). Lahjansa pukki oli jättänyt meidän kuusen alle ;)

Luonnollisesti lapsille oli eniten paketteja, mutta tänä vuonna onneksi melko maltillisesti - viime vuonna paketteja olikin aivan liikaa. Toivelahjoja tuli ja yllättäviä paketteja myös, mieluisia semmoisia. Eikä yhtään sellaista, josta äiti tai isä olisi heti voineet todeta, että täytyisi "kaapittaa".

Harmistustakin tuli, valitettavasti. Miehen kanssa sovittiin taas kerran, ettei osteta toisillemme mitään, ja torstaina hän sitten ilmoitti kuitenkin ostaneensa mulle jotain (luonnollisesti odotuksella, että minäkin ostan hälle...). No, mikäs siinä sitten auttoi - lauantaina kävin viimeisimmät paketit ostamassa, myös miehelle. Aiemmin on ollut puhetta pokerisetistä, joten sellaista suunnittelin. Koska en jaksanut edes harkita lähteväni kiertelemään kaupasta kauppaan, jäi vaihtoehdoiksi vaaleanpunainen Ladies Poker night -salkku tai sitten lautapelin tyyppinen pokeripeli - päädyin jälkimmäiseen ;) Vaan ostamatta olisi vissiin kannattanut jättää, koska "tää on ihan väärä, ei tää oon Texas Hold'Em". Maku meni muuten välittömästi, totesin ykskantaan, että voin kyllä palauttaa sen pelin. Tuo asenne on meillä just se ongelma, jota mies ei vissiinkään itse tajua; hän ihmettelee, miksen koskaan osta hälle mitään - ja sitten kun ostan, niin kommentit on tuota luokkaa... Sanoinkin miehelle myöhemmin eilen asiasta, ei hän siihen oikein mitään. Peli olikin kuulemma ihan ok...

No mutta iloisempiin asioihin! Eli Oosan paketteihin =)
Kaikkein eniten jännitti JYV-pariltani Pirreltä saatu paketti. Veikkailin sen sisältävän lankaa, mutta väärin meni - aivan ihastuttava Fifi! Lisäksi silmukkamerkkejä ja kaunis kortti (toivottavasti tässä oli mainittuna kaikki osat, paikkaa vaan Pirre, jos jotain jäi mainitsematta). Kiitos hurjan paljon! Fifi on ihana ja tulee heti tänään käyttöön.
Veikkauksen kuoria tuli 4 kpl; voittoja kourallinen, muttei mitään suuria. Suklaata vähän, yöpaituli, Muumimamma -muki (saatiin koko perhe Muumimukit), karkkia ja Rikkaimuri (jota olen toivonut jo pari vuotta). Yksi joulukukkakori ja yksi kimppu.

Koko perheelle saatiin Huojuva torni -peli, PS2:lle EyeToy plays Sports -peli ja kamera ja hieman rahaa. Huippista! Tänään meneekin ilta varmaan pelaillessa =)