Kävin klikkaamassa Ullablogin suosikkilistalleni, ja mitä näenkään: Minun blogini on noteerattu Ullablogissa. Kahdesti! Ooh, täytynee vaihtaa lukot ja saranat, puhelinnumerosta puhumattakaan tässä kuuluisuuden valokeilassa ;) Ei vaan, kivahan se on tulla huomatuksi 48645.jpg Ja siitäpä tulikin mieleeni, että on unohtunut se Fifityksen kuvaaminen. Tässäpä siis kuvamateriaalia, olkaatten hyvät. Pyydän huomioimaan kuvia arvostellessanne ;), että olen oikeasti neulonut Todella vähän ikinä.

Aloitetaan kuvalla valmiista Fifityksestä, tulitikkuaski on siis antamassa mittakaavaa ;)
66337.jpg

ja toisesta kuvakulmasta
66335.jpg

Seuraaavana esittelyvuorossa kuuma kirjoneuleosio edestä
66333.jpg

ja takaa
66334.jpg
"hyppylangat" jäivät nyt sinne, ei voi mitään. Ainoastaan ihan keskimmäiset katkaisin ja päättelin neuleeseen, kun niissä lanka hyppäsi koko matkan reunasta reunaan (reunasilmukat on siis neulottu myös kirjoneuleosiossa alkuperäisellä langalla). Kirjoneuleosiota hämmentää myös se, että tuo "kuviolanka" osoittautuikin olemaan paksumpaa kuin alkuperäinen... Mutta tuommoinen siitä tuli, ja sillä sipuli.

Vielä pukkaa kuvaa erilaisten langankiertotyylien erosta
66336.jpg
Yläreunan salmiakkien välissä on lankaa kierretty koko kierros puikon ympäri, joten lopputuloksesta tuli melkoisen tiivis... Sitten hiffasin kokeilla 'vain nostaa lanka puikon yli' ja lopputulos selkeämpi ;)

Pistänpä vielä kuvan isoista salmiakeistakin kaupan pääliseksi
66332.jpg
Kuten tarkkasilmäisimimmät huomasivat, langan sävy muuttuu tuossa isojen salmiakkien alalaidassa - neuloessa en sitä huomannut, vaan vasta valmiista työstä. Eipä haittaa, tämä Fifitys oli ns. koekappale ja hänen omistajansa on huiviin tyytyväinen. Kakkonen muisti jo tekovaiheessa mainita ponnekkaasti joka kerran huivista puhuttaessa, että "NUN!" (siis mun) 48650.jpg

Fifitys raportti päättyy tähän, kiitti ja kuitti. Fifi on kaunis, eikä lopulta niin vaikea miltä ensin tuntui ja tulee palaamaan vielä Oosankin puikoille.