Oih, telkkarista tulee Ihunainen "Ghost - näkymätön rakkaus" *nyyhk*. Se on itse asiassa ensimmäinen elokuva, joka on 'kolahtanu' mulla - teiniangstissa tietysti. On kyllä edelleen mielestäni vähintäänkin katsottava, iso vaikutus on kyllä Patrick Swayze ;)

Edelliseen kirjoitukseen lisättäköön, että toki mulla on myös oma tietokone - en mä sentään tästä läpykästä noin vain enää luopuisi. Ehei, uuden voisin kyllä ottaa, jos jonkun muun kukkaro maksaa. Esim. tämän ottaisin kaverikseni ihan mieluusti. Tarvitsisinko noita kaikkia ominaisuuksia? Todennäköisesti en, mutta oishan se hieno 48645.jpg.  No, kelpais mulle tämäkin - jonkun muun rahoilla siis edelleen. Miksei myös tämä tai tämä, enkä kyllä tästäkään kieltäytymään lähtisi... Mutta läppärit nyt sikseen taas toistaiseksi, kyllä mä tällä vielä pärjään.

Jahas, mahtaiskohan sitä saada huomenna tämän huoneen jo kuriin ja järjestykseen edes pintapuolisesti... Hmmm.... Käsityömessutkin olisi kaupungissa, mutta taitaapa jäädä väliin: ei Oikeesti olis rahaa mennä sinne tuhlaamaan, ja kuitenkin siellä on houkutuksia takuulla enemmän kuin tarpeeksi. Ja ihan pelkkien ideoiden perässä en taas nyt jotenkin jaksaisi nähdä vaivaa, kun ei oo autoakaan (mummi vei sen kera Kakkosen yökylään). Jos vaikka huomenna pääsis taas jatkamaan sitä aloittamaani blogipohjaa.

Käsitöistä vielä piti sanomani, että aloitin tuossa eilen vai edellispäivänä tekemään Tosi isoa "kulmatilkkua", alkukierroksella silmukoita oli 150. Ajatuksena on tehdä siitä laukku. Tai tyynynpäälinen. Toivottavasti laukku. Lanka on perinnöstä peräisin olevaa aivan mielettömän villiä violettia. (Mun on todella löydettävä se kameran siirtokaapeli...) Sellaista sähäkkää, jota en ainakaan henk.koht. laittaisi vaatteena päälleni, siis missään isommassa pinnassa kuten neulepaita tms. Mutta kuitenkin väri on niin pirteä ja reipas, että se kutsuu luokseen 48650.jpg Langan materiaalista ei tässäkään tapauksessa mitään tietoa, jotain keinokuituista se taitaa olla. Tosi pehmeää varsinkin pintana, mutta se onkin purkulankaa ja säikeet ei enää ole kierteellä - jos ovat koskaan olleetkaan. Uskon vakaasti, että siitä tilkusta/laukusta/tyynystä tulee taatusti hauska yksilö.