Niin on sitten meidänkin kotikoloomme saapunut vatsatauti. Tähän mennessä tauti on iskenyt pahimmin Mieheen, jolla on jostain syystä saada nämä  vatsapöpöt aina tosi voimallisina - purjot ja varpuset lentää niin kaaressa, että puolen päivän jälkeen iso mies on ihan raatona. Kakkonen tämän aloitti keskiviikkona, oli sitten pari päivää virkkuna pelkällä kuumeella ja tänään on sitten ollut varpusia vatsassa. Tosin saattaa vaikuttaa sekin, että neiti on ollut liki pelkällä nesteellä pari päivää, kipuja hän ei valittele lainkaan. Esikoinen päästeli parit purjosatsit eilen illalla ja yöllä, mutta on ollut aamusta asti ihan virkkuinen - toivottavasti selvisikin noin vähällä. Mutta kuten huomaatte, allekirjoittanut on toistaiseksi ollut oireeton *kop kop koputi kop kop*. Olen koittanut ottaa ennaltaehkäisevänä maitohappobakteereja (tuplaannoksena), ehkäpä ne on sitten avuksi olleetkin. En tosin kovin voimakkaasti luota siihen, että pääsisin tässä tilanteessa pälkähästä, enemminkin odotan vaan, että milloin se iskee... Lääkehiiltäkin kävin jo ostamassa valmiiksi, se on yleensä ollut ihan tehokas keino hillitä pöpöjä. Mutta katsellaan nyt, miten mun käy.

Puikoilla mulla on nyt siis tuo em. huivi/shaali hässäkkä. Päälangaksi valikoitui lopulta petroolin värinen Teddy - isoveli oli sittenkin liian pliisua noiden pörrölankojen seurana. Tehtynä on yksi kerällinen, toinenkin jo liki puolivälissä ja kolmas odottelee vuoroaan. Luulenpa kyllä, että täytyy käydä vielä ostamassa 1-2 kerää lisääkin, kun työllä on aika tavalla leveyttä. Ohje tulee päästä ja muokkaantuu sitä mukaa kun työ etenee, varmaa on ainoastaan se, että tuosta tulee pisaran mallinen, eli kavennan pikkuhiljaa loppuun asti. Vähän itseäni mietityttää edelleen toi väriyhdistelmä, mutta toiset on kyllä sitä kehuskelleet (luokkakaverit).

Koulua ois nyt jäljellä viikko, jonka jälkeen ollaan sitten täyspäiväisesti töissä oppimimassa. Nyt tarttis saada tehtyä markkinointisuunnitelma, se vissiin pitäis palauttaa ens perjantaihin mennessä... Ja sitten saadaan vielä lopputyömatskut, tämä tuli vähän puun takaa... No, molemmat otetaan huomioon näytöissä. Näyttösuunnitelmakin pitäisi saada kokoon lähiviikkoina, mutta en usko sen olevan ongelma. Oikeestaan jännittää vaan kirjallisten hommien vaatima aika ja mistä sen otan. No, kaipa se järjestyy. Yleensä niin käy.