Päivän "arkiliikunta" tuli tänään kerätyksi shoppailulla 48650.jpg

Kaikki alkoi siitä, kun oli toimitettava vakuutusyhtiöön kuitteja rahojen toivossa. No, koska olen todennut jo monesti, että rahat palautuvat nopeammin, kun vie ne laput itse suoraan vakuutusyhtiön toimistoon - liikkeelle oli siis lähdettävä. Vakuutusyhtiökäynnin jälkeen pohdin, että minnes sitä sitten... No, koska perjantaina on tulossa rahaa, niin nytpä menen ostamaan sen uuden imurin.
Tässä onkin muuten naisen logiikka oikein parhaimmillaan; vanha imurimme päästää pölyä "läpi", onhan se jo liki 10 vuotta vanhakin. Uutta ollaan harkittu jokusen kertaa jo, mutta ostamatta on jäänyt. Nytpä tilanne kärjistyi siihen, että pölypussit loppuivat.
Siis oivallinen tilanne ostaa uusi imuri 48645.jpg. Ja vielä tuohon tosiaan päälle se, että mulle tulee perjantaina rahaa, niin logiikka oli valmis 48651.jpg.
Suuntasin siis hetken pohdittuani vaihtoehtoja Kodin 1 Anttilaan. Suurehkoa kummastusta itsessäni huomasin, kun ko. kaupan pihaparkki oli lähes täynnä - samoin parkkihalli, vaikka oli keskiviikko ja aamupäivä. Syykin selvisi sitten sisällä: Yllätyspäivät. No, ei mua ihmiset haittaa, eikä tarjoukset =D. Kiertelin kauppaa ensin muuten vain, koriin eksyi parit kehykset lasten kuvia varten, paketillinen katkoteräveitsiä, parit verhot ja kaksi pakettia tabletteja... Imuriosastolla pyörin kuin puolukka marjastajan kupissa; mitä ihmeen eroa näillä kaikilla oikeasti on? Lopulta kysyin paikalle sattuneelta myyjältä, joka totesi, ettei oikeastaan mitään 48650.jpg. Valitsin siis kolmesta täysin saman hintaisesta tuotteesta tehoiltaan suurimman. Koska imuri on tärkeä perheenjäsen, vaikkakin turhan harvoin huomiota saava (ainakin meillä), niin täytyyhän hänen nimi saada: meille muutti siis J. Edgar (Voitte vain arvailla, mitä merkkiä hän edustaa ;))  Kassajonossa nappasin vielä mukaani Rölli-pääsiäismunia - ja runsaasti niitä niiden koteloita... Plussa-korttia vilauttamalla pääsin loppusummaan 197,-

Koska ostosreissu oli päässyt näin hyvin käyntiin, niin miksi lopettaa tähän? Biltemaan kävi siis tieni edullisen pinsettisetin vuoksi... Niin, ja onhan siellä niitä edullisia kävelysauvojakin. Päästyäni perille, ajattelin tehdä kierroksen kaupan ympäri ihan rauhassa - olinhan yksin liikkeellä *wuhuu*, eikä ollut kiire mihinkään. Niinpä maleksin ympäri Biltemaa ja hypistelin kaikkia vähänkin mielenkiintoisia juttuja. Kassalle päästyäni oli mukaani tarttunut 80 cm pitkä metalliviivotin, se edullinen pinsettisetti, ne edulliset teleskooppikävelysauvat, korvatulppia, kaksi liimateippi"konetta" (permanent ja non-permanent, mitään eroa en niissä teipeissä kyllä äsken testatessa huomannut), pari muistivihkoa (huippulöytö: näissä vihoissa on välilehdet, osa sivuista on ruudutettuja ja osa viivoitettuja. Paketissa oli sekä A4 että A5 kokoiset vihot), headsetkuulokkeet (varakuulokkeiksi ja lasten käyttöön) ja muovipussi. Biltema rikastui jälleen 33,50,- Olkaa hyvä.

Täytyihän sitä vielä ruokaostoksillakin käydä, Prismaan siis käyköön tieni. Esikoisella on ollut akuutti alusvaatepula, ja Prismassa sattui olemaan lasten alusvaatteita poistossa. Haalinkin niitä aika tukun, löysin myös sukkahousuja 2 paria 5 eurolla, yksi semmoinenkin paketti tänk juu. HeVi -osastolla intouduin ostamaan kiinalaisia omenoita, kun niiden ympärillä oli semmoisia nättejä pehmukeverkkoja 48651.jpg, keräsin niitä verkkoja enemmänkin mukaani siitä laatikosta. Sapuskat kärryyn ja kassalle päin. Taloustarvike/koriste/sisustusosastolla oli toteutettu loistava innovaatio. Syvään kehykseen oli tehty nätti tausta, puusta/massasta pieni esine (korkokenkä ja sateenvarjo oli ainakin) siinä keskellä. No, eihän tuo mikään uusi juttu ole, hauskin idea olikin se, että tuon taulun alla oli vaatekoukku. Ei ehkä ihan uusin keksintö, mutta vetosi kyllä minuun - heti teki mieli matkia. En kuitenkaan ostanut. Ostoksille hintaa ~112 Euroa, kiitos ja kuittaus.

Kaupassa käynnin jälkeen kävin vielä hakemassa perunoita vanhempien luota ja köhnäsin sieltä mukaani myös vähän askartelumatskua; pahveja, paperia ja yksi kansio. Taputi taputi.

Koko päivän saldo rahassa: ~342,50  euroa, sisältäen paljon mielihyvää sekä nykyhetkeen että tulevaisuuteen (askartelumatskut), kannustimen liikkumiseen (kävelysauvat), ravintoa perheelle loppuviikoksi sekä uusi perheenjäsen J. Edgar. Ei huono.