Onpas taas vierähtäny tovi, etten oo saanu aikaseksi tännekään mitään kirjoittaa. Viime viikolla oltiin tosiaan lomilla ja viikonloppuna mökkeilemässä kavereitten kanssa - huba huba. Eilen alkoi taas koulun penkillä pakertaminen ja nyt on hieman motivaatio-ongelmia... Tai oikeastaan enemmänkin on vaan vaikea taas tottua koulurytmiin ja tahtiin, vaan eiköhän tuossa ens viikolla jo taas kulje.

Puikoilla on edelleen vaalean vihreästä Nallesta kolmiohuivi ihan omasta päästä ohjeella, hirvittävän riittoisa kerä! En siis ole aiemmin neulonut Nallesta mitään, joten nyt olen hirmu yllättynyt, kuinka paljon siitä yhdestä kerästä saa tehtyä verrattuna esim. seiska veikkaan. Vai tuntuuko se vaan siltä, kun projekti on ollu vaiheessa ties kuinka kauan...

Purkuun päätyi aiemmin Katian Himayala printistä tehty huivikas (huivin puolikas), kun alkoi niin paljon ärsyttää sen vajaavaisuus. Lanka oli kyllä niin kiva neulottava, että jotain mukavaa siitä vielä valmistuu, kunhan ehdin ja jaksan ;)

Hieman olemista haittaa juiliva alaselkä - nukuin ilmeisesti viime viikolla jossain ihme asennossa yhden yön, koska sen jälkeen selkä/lantio on ilmoitellut itsestään päivittäin kipuilulla... No, varasin perjantaiksi ajan hieroja-osteopaatille, toivottavasti hän pystyy sille jotain tekemään.