Eilinen oli kyllä hyvä päivä. Olympialaisten kannalta siis. Tanja Poutiaiselle ansaittu hopea, samoin Curling-miehille ja vielä kaupan päälle Leijonat Kultaotteluun rakasta vihollista Ruotsia vastaan. Onneksi, sillä olisi ollut kurja katsoa tänään kylässä jääkiekkoa, kun ko. ystävämme eivät niin hokista välitä ;) Aika käytetään siis paremmin suunnitelman mukaisesti - miehet ovat haastaneet meidät naiset revanssiin lautapelisessiossa. Craniumia pelattiin viimeksi, ja sillä kai jatketaankin. Pojat kokivat varsinaisen rökäletappion, kun me jyrättiin - ja sama on siis edessä tänään :) Jonkin verran juomaa siinä sivussa ynnä sapuskointia, mahdollisesti saunaan - huippua! Ja ansaittu sekä erittäin tarpeellinen vapaailta lapsista...

Eilisen matsin aikana sain aikaiseksi neuloa pari vajaamittaista tilkkua jämälangoista. Ensimmäinen jäi vajaaksi (siis lyhyeksi), kun lanka oli niin huonoa (karheaa ja kovaa) ja tuon langan loppuessa en halunnut laittaa seuraavaksi ottamaani lankaa moisen kaveriksi (uusi lanka tuntui siis Ihqulta tuon jälkeen; pehmeää ja siloista). Toinen vajaamittainen tuli sitten pörrölangasta, jota oli vain pikkukeränen, eikä sen kaveriksi oikein sopinut mikään. Siitä tulee viissiinkin joko huopa nukkekotiin, tai sitten makuupussi barbilapselle (jos sattuu olemaan sopivaa kokoa).

Lisäksi virkkasin eilen nukkekodin ulkoseinälle köynnöstä ihan vaan ketjusilmukoilla, kun siinä seinässä on semmoinen köynnöstuki. Esikoinen oli tyytyväinen köynnökseen nykyisellään, itse en... Täytyy tehdä siihen vähän lisää niitä versoja ;)