Viime viikolla sain perättäisinä päivinä postilta ilmoituksen saapuneista tilaavievistä kirjeistä. Toisen tiesinkin olevan JYV-pariltani Pirreltä, mutta entäs se toinen sitten... Vaihtoehtoisesti postimies olisi laittanut samasta paketista kaksi korttia(?), mutta eihän se niin voi olla... Kysymys siis kuuluu, miten pidetäänkään hullua jännityksessä ;) Onkohan sen postin kuoren sisässä vielä erikseen paketti...
Tänään vasta ehdin paketteja noutamaan, ja kaksihan niitä oli: toinen siis Pirreltä ja toinen: Pikku-Selmasta- Haa, se arpajaispalkinto! Onneksi edes toisen näistä paketeista sai avata heti, ja Mansikka saapui perheeseemme. Tosin hän joutuu vielä takaisin pakettiin, sillä Joulupukki ilmoitti haluavansa tuoda Mansikan aattona ;) Aivan valloittava neitokainen, uskon Kakkosen tykkäävän hänestä kovasti =)

Sukuumme syntyi eilen yksi prinsessa lisää, serkkutyttöni saadessa ensimmäisen lapsensa. Varaslähtöä pienokainen otti kuukauden verran, mutta kaikki meni muuten käsittääkseni hyvin. Pienihän hän on, 48 cm ja 2810 g (toista ovat olleet meidän yliaikaiset ~4 kiloiset...), joten voi ihmettä. Kovasti tekisi mieleni mennä katsomaan, mutta meidän perheessä on sen verran flunssapöpöjä, etten tohdi ottaa riskiä.
Heti tekee mieli alkaa ompelemaan pienelle vaatteita - 56 senttiset on hälle kuitenkin ihan jättikokoa, ja kaupoissa on niin tosi vähän käsittääkseni edelleen noita pienempiä. Kaavojakin olisi valmiina, kunhan ehtis... (Ok, realiteetti on, että en ehdi ennen ensi viikkoa edes kaivamaan niitä kaavoja esille. Oikeesti. Höh.)

Eilen vietimme myös Kakkosen 3-vuotissynttäreitä. Mukavaa oli, vaikka sillä samalla (ärsyttävällä) kaavalla mentiinkin. Ärsyttävällä siis siksi, että oikein kenenkään kanssa ei ehtinyt seurustella sen vertaa kuin olisi halunnut. Ja niiden kanssa, joita näkee harvemmin, kestää aina se lämpeeminen jutusteluun liian kauan - kun pääsee vauhtiin, niin sitten toisten täytyykin jo lähtä. Mulle kaikkein suurin kynnys tulee aina miehen isän kanssa, koska a) ollaan yleensäkin tavattu tosi vähän ja b) nähdään ihan Toooosi harvoin, ehkä kerran pari vuodessa, silloinkin yleensa sattumalta... Ja näin on ollut aina, koko tämän 10 vuotta...
Tänään tulee vielä Kakkosen kummitäti tyttärineen, ruokaa täytyykin alkaa tekemään kohta. Äsken varmistin vielä allergiatilanteen (ei ole) ja siinä samassa me oltiinkin jo perustamassa nettiputiikkia, eli tänään ei puheenaihetta tarvii kyllä etsiä =)